EN VELLYKKET KVELD

Categories Blogg

Reklame | For en venn

God “morgen” dere <3 Hvordan har deres start på dagen vært? Skal jeg være ærlig med dere så kunne min vært litt bedre, men jeg hadde ikke akkurat forventet noe annet med tanke på at jeg var ute i går. Jeg bestemte meg likevel for at jeg skulle fungere på jobb i dag uansett hvor sliten og dårlig jeg følte meg. Jeg har fått en irriterende uvane med å bli liggende på sofaen hele dagen etter at jeg har vært ute, men det er virkelig helt uaktuelt i dag. Jeg skal blant annet til Drammen senere i dag for å fikse neglene mine, i tillegg til at jeg vil en tur innom julemarkedet her i Oslo og Yummy Heaven.

Festen i går var i alle fall veldig velykket og jeg hadde det så gøy. Det er lenge siden jeg har vært på en så gjennomført lansering, så all creds til alle de som har vært med på å planlegge dette. Jeg er bare så utrolig stolt over Martine og alt hun har fått til, for shit så flink hun er. Det er ikke noe som gjør meg mer glad enn når jeg ser vennene mine får til ting de drømmer og jobber hardt for. Managementet vårt er jo også en stor del av dette, og de har gjort en så god jobb. Jeg er i alle fall en skikkelig fan av palettet, og gleder meg til å endelig kunne bruke det.

Se så mange fine farger <3 Jeg elsker typ alle fargene, men jeg må vel si at Unique og Fearless er mine favoritter. Jeg fikk også prøve palettet litt i går, og fargene er skikkelig pigmentert. Looove it!

1 kommentar

1 thought on “EN VELLYKKET KVELD

  1. Det heter PALETTEN på norsk, ikke palettet som de sier på svensk. Plis da haha det ser så dumt ut når du skriver feil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *