ER MORTEN SJALU?

Categories Blogg

Hver eneste gang jeg har vært ute å reist med jentene så har jeg alltid fått spørsmål om hva Morten synes om at jeg skal på jentetur. Skal jeg være helt ærlig med dere så hadde jeg aldri vært i dette forholdet om Morten hadde begrenset meg på den måten. Det er helt greit at man skal tilpasse seg hverandre, men for meg så blir det feil om tilpassing blir begrensing. 

Jeg stoler på Morten, og han stoler på meg. Det er faktisk ikke mer komplisert enn det, for har du tillit så har du en av de viktigste tingene i et forhold. Jeg er og har heller aldri vært bekymret da Morten har reist bort, og jeg har ikke fått inntrykket av at han har følt noen bekymringer ovenfor mine reiser. Selvfølgelig eksisterer det sjalusi i forholdet vårt også, men ikke på den måten at vi nekter hverandre å gjøre de tingene vi har lyst til. Det er vel heller de lørdagskveldene der jenter klenger på konfliktskye Morten som nesten aldri tør å si ifra, haha. 

Med personlighetene våre så tror jeg nok vi begge hadde følt oss kvalt om vi hadde hatt “dette får du ikke lov til å gjøre” regler. Jeg har også alltid tenkt at om vedkommende ønsker å være utro så kommer han til å være det uansett hvor mange begrensinger og hinder jeg setter opp. Jeg har uansett ingen planer om å være den personen som “forhindrer” kjæresten min i å være utro, for om han faktisk vil være utro så vil jeg jo gjerne finne ut at han ikke er 100% i forholdet før det har gått mange år. 

Jeg vet ikke dere, men jeg har bare funnet ut at livet kan by på så mange større bekymringer enn å lage utroskap til et problem før det i det hele tatt er det. Jeg orker rett og slett ikke å bruke tiden min på å bekymre meg over de tingene som kan skje. Jeg vil heller leve her og nå, så skjer det som skjer. Vi har jo tross alt kjøpt bolig sammen, så det virker jo som begge har veldig lyst til å være i dette forholdet haha. 

Som dere kanskje forstår så har Morten ingen problemer med noen av reisene mine. Vi har et veldig trygt og godt forhold, noe jeg er evig takknemlig for. Jeg føler ofte at jeg har vunnet i lotto, for jeg har virkelig fått verdens beste forhold og ikke minst kjæreste. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor evig takknemlig jeg er for at jeg takket ja til Paradise Hotel, livet mitt ville manglet så mye uten. 

8 kommentarer

8 thoughts on “ER MORTEN SJALU?

  1. Huff, takler ikke folk som prøver seg på noen DE VET har kjæreste. Så ekstremt respektløst.

    Dere er så fantastisk nydelige <3

  2. Er det virkelig folk som spør om hva Morten syns om at du er på jentetur? Det skremmer meg nesten litt at så mange fortsatt lurer på det. Vi er i 2019 nå, ikke 1940. 🙂 Håper de spør om det pga eventuell sjalusi og ikke fordi mange mener du ikke bør få lov? Eller er det jeg som misforstår helt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *