EN LITT RAR FUN FACT OM MEG

Categories Blogg

Okei, jeg må bare fortelle dere om dette siden jeg tror den er på vei til å komme tilbake. Helt fra jeg va barn til ungdom hadde jeg en liten kul på foten min som var skikkelig hard. Legen trodde det var en fettkul (om jeg ikke husker feil) og sa at vi mest sannsynlig måtte fjerne den. Det syke er at jeg en dag våknet opp med skikkelig smerter i foten denne kulen var på, og da jeg sjekket etter fant jeg ut at kulen plutselig hadde blitt myk?!?! Den hadde ikke bare blitt myk, men jeg kunne også dytte den inn i foten min slik at den forsvant?? Beklager for litt ekkel informasjon her, men dere kan tro jeg ble sjokkert da jeg våknet opp til det.

Grunnen til at jeg forteller dette til dere nå er for at jeg tror den er på vei tilbake? 😭 I går begynte jeg plutselig å merke at det gjorde vondt på akkurat samme stedet som den kulen var, og jeg kan kjenne skikkelig ubehag inni foten. Jeg kommer faktisk til å dø om den kommer tilbake, for hvor merkelig er ikke det? Hvordan kan den bare forsvinne i så mange år, for å så plutselig bare dukke opp igjen? Er det noen av dere som har opplevd noe lignende? Elise viste meg en YouTube-video i går der noen slo inn en lignende kul med en bok, og det sykeste var at den forsvant?? Jeg kunne ALDRI gjort det samme, og tror heller ikke det er så veldig bra akkurat.

Jeg vet ikke om dere ser det, men der jeg ikke er rød så ser man antydningen til der jeg har hatt kulen. Det kommer til å bli veldig spennende å se om den kommer tilbake eller ikke 😂 hjelpes haha.

6 kommentarer

6 thoughts on “EN LITT RAR FUN FACT OM MEG

  1. Det heter ganglion å det kan komme tilbake flere ganger i livet, noen bare 1 gang. Den kan tømmes for væske eller opereres om den kommer tilbake flere ganger. Har samme selv på håndleddet, gjør vondt å.

  2. Det er nok en ganglion eller en bibelkul som de ofte blir kalt.
    Helt ufarlig væskefylt hevelse som kommer og går. De ble slått flat med en bibel før i tiden og derav navnet bibelkul.
    Hadde en slik kul på hånden for noen år siden som jeg valgte å operere vekk 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *