SRI LANKA DAY TWO

Categories Blogg

Reklame | Lapoint

I går hadde vi en så fin og avslappende dag på Sri Lanka. Vi kom oss opp tidlig slik at vi fikk brukt de første timene på å sole oss. Det er så deilig å bare ha sånne avslappende dager, for jeg kjenner endelig på at jeg klarer å legge alt stress til side. Jeg har en skikkelig ro i kroppen min, og det er det lenge siden jeg har kjent på. Jeg håper bare at jeg klarer å få brukt de neste ukene på å hente meg inn igjen, slik at jeg klarer å slippe tak på alt som har vært stressende, kjipt og vanskelig.

Vi var forresten på Jungel Cats i går som jeg virkelig anbefaler dere å dra på. Maten var så god, restauranten er skikkelig instavennlig og servicen var på topp. Etter at vi hadde spist lunsj der dro Elise og jeg å utforsket Mirissa litt, før vi dro på en liten fest på kvelden. Jeg har jo fått helt avsmak på alkohol den siste tiden, så det ble bare noen glass på meg før bestemor ville dra hjem å sove klokken 20.30. Det sykeste er at baren/utestedet ikke serverer alkohol, så man har lov til å ta med medbrakt drikke?!?! Hvor merkelig er ikke det? 😂 Det er så utrolig morsomt å oppleve alle disse forskjellene, og hvor annerledes det er her sammenlignet med Norge. Jeg er i alle fall helt fascinert av TukTuks, og føler jeg lever mine siste minutter hver gang jeg setter meg inn i en, haha. Trafikken er er ganske crazy, men de er jo vandt til å ha det sånn så for de så er det jo “normalt”.

Jeg vil virkelig anbefale å reise til Sri Lanka av hele mitt hjerte, spesielt før turismen tar helt over landet. Jeg tror nok ikke det er snakk om mange år før det vil være alt for mange turister her, og jeg er evig takknemlig for at jeg har fått oppleve det før det. Jeg føler ofte at mange steder blir ødelagt av alt for mange turister, sånn som Santorini for eksempel. Jeg håper virkelig ikke det skjer med fine Sri Lanka <3 Jeg vil i alle fall anbefale på det sterkeste å reise med Lapoint, og du kan lese mer om surfing og Sri Lanka HER

2 kommentarer

2 thoughts on “SRI LANKA DAY TWO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *