EN OPPDATERING FRA TRONDHEIM

Categories Blogg

Beklager at bloggen blir så nedprioritert i disse dager, men jeg har virkelig uendelig mye å gjøre. Som kanskje mange av dere så på instastory så møtte vi på problemer med boligen nesten rett etter at vi hadde overtatt nøklene. Ikke alt var som da vi var på visning, og det er et en del ting som absolutt ikke er greit. Noe mer enn det kan jeg dessverre ikke si, men jeg regner med at de aller fleste som har kjøpt bolig sikkert vet at ikke alt alltid er som forventet. 

Det ble en del tårer og frustrasjon i går, men det føles heldigvis litt bedre i dag. Vi har også fått gjort en del ting her, så jeg regner med at vi vil være ganske ferdig om et par dager. Jeg har akkurat fått hentemelding på spisestua og utemøblene våre (ikke at vi har bruk for de i dette været haha), så vi har mye positivt å se frem til. Jeg gleder meg veldig til å vise frem leiligheten til dere, for den er SÅ fin. Jeg lover at alt vil være tilbake til normalt snart. Jeg må bare prioritere å komme på plass akkurat nå. Håper dere forstår 🖤

4 kommentarer

4 thoughts on “EN OPPDATERING FRA TRONDHEIM

  1. Skjedde med oss også. Masse feil. Maling av hele huset fordi fargen var så skitten og ripete, alt var skittent da vi kom og rør og vask fungerte ikke. Vet hvordan det er, ja! Masse lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *