EN OPPDATERING OG NOEN FUN FACTS

Categories Blogg

Hei dere <3 hatt en fin dag så langt? Jeg har akkurat fått gjort alt 100% klart til betaling av lån, flyttebil og vasking av leilighet. Vi valgte å betale for vaskehjelp denne gangen da det er mye som må gjøres. Jeg har leid siden jeg var 18 år gammel, men jeg har aldri opplevd noe lignende som leiligheten vi bor i nå. Vegger og skap tar til seg skitt fra absolutt alt, og hele veggen vår har fått et tynt sort lag?? Min teori er at vi bor så nærme en veldig trafikkert gate så vi får inn mye eksos og skitt, men hvem vet haha. Det eneste jeg er sikker på er at jeg aldri i livet klarer å vakse det bra selv, så da er det like greit å leie inn noen som gjør jobben ordentlig. 

Nå er det bare noen timer til Morten kommer hjem, noe jeg selvfølgelig gleder meg veldig til ♥ Selv om vi bor sammen så kjenner jeg likevel på savnet med engang han drar, noe som er både kjipt og godt på en og samme tid. En ting jeg forresten kom på at jeg ikke har fortalt dere før som jeg ikke tror noen har lagt merke til heller, og det er at jeg har et arr i panna. Det er veldig lite vel og merke, men historien bak er litt komisk. 

Som jeg skrev over her så er det veldig lite, men det er den røde streken. 

Da jeg var liten så klarte jeg å løpe rett inn i en dør, noe som resulterte i et arr i panna haha. Jeg var så liten at jeg ikke kan huske noe av det selv, men det er mamma som har gjenfortalt historien. Jeg har også et til arr i ansiktet som er selvforskyldt (om jeg kan si det sånn?). Da jeg var 13 år gammel så gikk jeg bak mamma sin rygg og tok piercing i overleppa på et shady sted i Harstad av alle steder haha. Han visste at vi var under 16, men jeg tror nok at han var mer opptatt av pengene. Hadde jeg visst at jeg kom til å få et arr som aldri ville gro helt så hadde jeg nok ikke gjort det heller. Men men, man lærer så lenge man lever gjør man ikke? 

Nå skal jeg få fikset meg litt, for senere i dag så skal jeg på kino sammen med Ine og se Aladdin. Jeg gleder meg SÅ mye!!

4 kommentarer

4 thoughts on “EN OPPDATERING OG NOEN FUN FACTS

  1. Kjæm dåkk på vømmølfest på Verdaln t helga sia dåkk fløtte?😁 det måå dåkk få me dåkk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *