EN OPPDATERING

Categories Blogg

Til alle dere som har sett “you”, er det bare jeg som synes at sesong to ikke var noe særlig bra? Det kan være jeg som hadde alt for høye forventinger, men jeg synes virkelig ikke den var like bra som den første sesong. Jeg synes jo heller ikke at siste sesong av Stranger Things var bra, så kanskje forventingene mine er litt… høye? De aller fleste jeg har snakket med elsket den, så jeg er vel den kjipe dama som aldri blir fornøyd med noe, haha.

Jeg var en liten tur ute på byen i går, og som forventet så har jeg brukt hele formiddagen på sofaen. Jeg skal straks komme meg på trening, for jeg orker ikke å bruke en hel dag på ingenting. Er det noe jeg har bestemt meg for når det kommer til 2020, så er det mer jobb og mindre alkohol. Det som nesten er litt komisk er at jeg skal i to bursdager og til Åre i starten av januar, så det får kanskje være målet mitt for februar. Selv om det er utrolig gøy å være ute sammen med jentene, så gir det meg liksom ikke så mye annet enn fylleangst og irritasjon over hvor mye penger jeg sløser bort. Jeg er en sånn person som får fylleangst av ingenting, så det første jeg gjør hver gang jeg våkner opp er å sjekke story på Snapchat og Instagram, sjekke alle meldinger og hvem jeg har snakket med. Jeg vet jo at jeg ikke har gjort noe ille, men jeg må likevel bare sjekke for å være 100% sikker, haha.

Nå skal jeg som sagt komme meg på trening, også skal jeg se på litt reiser for 2019. Mamma fikk jo reise av meg i julegave i fjor som vi enda ikke har fått dratt på, også skal vi jentene til Monaco i Mars for å feire bursdagen min. Jeg hadde egentlig planer om å gi Morten reise i julegave, men jeg endte opp med å kjøpe Airpods som han tydeligvis hadde kjøpt seg bare noen dager før julaften 😫 Vi ble enig om å ikke bruke så alt for mye penger på julegavene til hverandre i år, og heller spare de slik at vi kan reise sammen senere. Det var jo selvfølgelig kjempekjipt at han allerede hadde de, men jeg foreslo at Morten kunne bytte de inn til Apple-Tv istedenfor, for det hadde vært ganske digg å få den nye versjonen haha!!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *