ET MENNESKE JEG BEUNDRER

Categories Blogg

Jeg er en sånn person som ofte tenker veldig mye fint om andre, men jeg er dessverre noen ganger alt for dårlig til å si det. Jeg har derfor bare litt lyst til å gi litt skryt til en av de mest positive menneskene jeg kjenner, og det er selvfølgelig Julie. Jeg føler selv at jeg er en sånn person som ser positivt på de aller fleste situasjoner, men Julie er virkelig helt ekstrem. Det er bare så utrolig deilig å være rundt sånne mennesker som sprer glede rundt seg, og som alltid ser løsninger istedenfor problemer. Jeg er jo en sånn person som dessverre lar meg påvirke alt for lett av humøret til menneskene rundt meg, så jeg blir veldig negativ selv om menneske rundt meg er sure/sint eller rett og slett bare skikkelig klagete. 

Jeg tror nok derfor at er underbevisstheten min som har funnet vennene jeg har, for jeg har vært så heldig at jeg har funnet meg en gjeng med gladlakser. Jeg tror jo veldig på at du blir påvirket av menneskene du har rundt deg, så det har nok mye å si på hvilke mennesker DU velger å omgås med. Er du rundt noen som konstant er negativ, så vil du nok mest sannsynlig bli sånn selv. Jeg føler meg derfor veldig heldig som er i en så fin gjeng som støtter og heier på hverandre. Som alltid prøver å finne løsninger fremfor problemer, og som jeg bare virkelig kan ha det gøy sammen med. 

Julie er definitivt en sånn person, og som jeg har fortalt dere tidligere så har vi vært bestevenner siden vi var sånn 14 år gammel. Jeg synes Julie var skikkelig kul, så jeg prøvde å bli venn med henne før vi startet i klasse sammen. Hun hadde ikke lyst til å henge med meg, og kom med dårlige unnskyldninger for å ikke møtes 🙁 Jeg så jo litt skummel ut, så jeg kan jo absolutt forstå henne. Det tok likevel ikke lang tid fra da vi møttes til vi ble uadskillelige. Det er noen mennesker du møter i løpet av livet som du bare vet at alltid kommer til å være der. Vi vet jo tross alt alt for mye om hverandre til å noen gang kunne blitt uvenner, så vi har vel en garanti bare der haha. 

Jeg har bestemt meg for at jeg skal bli flinkere til å vise og ikke minst sette pris på menneskene jeg har rundt meg, og i dag fortjente Julie litt ekstra skryt. Takk for at du er du ♥ 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *