“OVERTALTE KJÆRESTEN TIL Å KJØPE BOLIG”

Categories Blogg

I går da jeg var ute på byen så var det flere venner som kom bort til meg for å fortelle at de hadde lest en artikkel om meg i VG om at jeg var ensom i Oslo. Jeg måtte jo selvfølgelig inn å sjekke dette etterhvert, og jeg kunne virkelig ikke gjøre annet enn å le da jeg så hvordan de hadde valgt å ordlegge seg. 

Det er ingen hemmelighet at jeg til tider følte på ensomheten i Oslo, men måten de fremstilte det på så var jeg venneløs og desperat etter å flytte til Trondheim. For å ikke snakke om at jeg overtalte Morten til å kjøpe bolig i Trondheim. Jeg synes det er morsomt at vi bloggere blir kritisert for å drive med clickbait og for å vri og vende på absolutt alt, men så har vi enkelte aviser som er hundre ganger verre. Vanligvis så orker jeg ikke å bruke tid og energi på det som skrives om meg, men denne kjente jeg at jeg ble litt irritert over enkelte ting i artikkelen. 

Jeg har på ingen måte overtalt eller presset Morten til å flytte fra Oslo, for da vi bestemte oss for å kjøpe sammen så ble vi enige om at vi skulle være åpen for både Oslo og Trondheim. Vi skulle ikke velge ut i fra hvilken by vi ønsket å bo i, men hvilken leilighet vi likte best. Vi fant fort ut at om vi skulle kjøpe i Oslo for den summen vi hadde fått i lån, så måtte vi kjøpe noe ingen av oss egentlig ønsket. Det er ikke bare å finne noe i Oslo som har en OK standar og to soverom til 3,5. Da måtte vi kjøpe et godt stykke utenfor Oslo, og da var jo nesten hele poenget borte. 

Det var et valg vi begge var enige i, og jeg hadde aldri aldri aldri presset Morten til å kjøpe et sted der han absolutt ikke ønsket å bo selv. Som jeg har nevnt tusen ganger før så har vi ikke bestemt oss for å bo noen steder, og om det ikke funker i Trondheim så leier vi ut leiligheten vår å stikker et annet sted. Vi er så heldig å ha en jobb som ikke tvinger oss til å bo et bestemt sted, så vi har alle muligheter i verden. 

Nå skal jeg snart komme meg ut døren å nyte det fantastiske været vi har her i Tønsberg <3 Vi snakkes senere.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *