FEM PERSONLIGE TANKER

Categories Blogg

❤️ Er det bare jeg som endelig begynner å se et lys i enden av tunnelen? Jeg har så troen på at vi kommer til få en fin sommer, og at vi forhåpentligvis kan reise litt rundt om kring i Europa. Jeg har veldig lyst å reise til Marbella, Ibiza, Monaco og London. Hvor er det du har lyst til å dra med engang du kan? 

❤️ Fra 2018 til begynnelsen av 2020 så gikk jeg inn i en periode der jeg var veldig opptatt med å forandre meg selv, for at jeg selv ikke tenkte at jeg var bra nok. Jeg har alltid hatt en personlighet som tar mye plass, jeg er sta og jeg har sterke meninger. Jeg står gjerne på mitt, og kjemper for de tingene jeg virkelig ønsker og mener er rett. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg føler med en gang du er kvinne og har sterke meninger, så er det så mange som prøver å fortelle deg at du er “for mye”. Vi jenter eller kvinner skal gjerne ikke mene så mye, ikke snakke for høyt og ikke diskutere på de tingene vi selv mener er rett. Jeg har uansett kommet dit at jeg er helt ferdig med å endre meg selv for å tilfredsstille andre, og om noen ikke liker meg for at jeg er den jeg er så er det helt greit. Jeg vil heller bli mislikt for den jeg er, enn å bli likt for noen jeg ikke er.

❤️ Jeg har bestemt meg for å begynne å være mer yolo, og takke mer ja til muligheter jeg får. Jeg har etter Utøya alltid hatt en sånn tankegang at jeg automatisk tenker “konsekvenser” på de tingene som virker skummelt og ukjent, men jeg vil bli litt mer chill på akkurat dette området. Jeg har jo bevist så mange ganger for meg selv at jeg vokser mest de gangene jeg tør å ta sjanser og gå utenfor komfortsonen min, så det skal jeg fortsette med dette året.

❤️ Jeg vurderer å begynne med tre YouTube-videoer i uken for å komme skikkelig i gang. Er det noe dere kunne tenkt dere? Jeg har jo bestemt meg for å satse mer på YouTube, og det er jo 100% den plattformen jeg kommer til å bruke mest når jeg skal reise, så hvorfor ikke bygge den skikkelig før jeg sitter på flyet til Los Angeles?

❤️ Jeg trodde aldri jeg skulle skrive dette, men jeg vil ikke at snøen skal forsvinne 🙁 For bare noen uker siden håpet jeg på mildvær og regn, men nå kommer jeg til å bli skikkelig lei meg om det skjer. Jeg ELSKER å gå på ski, og det kommer til å være en skikkelig nedtur om jeg ikke kan gå på ski pga dårlig vær.. Jeg krysser derfor fingrene for at vi får en skikkelig vinter her i Tromsø nå hehe.

10 kommentarer

10 thoughts on “FEM PERSONLIGE TANKER

  1. Kjenner meg igjen i å være “for mye”. Det er liksom lov for menn, men ikke for kvinner. Ikke bry deg. Vær den du er, du er perfekt som DEG:)

    1. Synes det er sykt bra og ha meninger om ting er ikke bare men som skal få lov til og mene noe , stå på Sofie you Got this girl❤️❤️🥰🤩🤩love you ❤️❤️🥰🥰😍😍😘😘☺️☺️🤗🤗🙂😊😊😌😌😚😚

  2. “Jeg har etter Utøya alltid hatt en sånn tankegang at jeg automatisk tenker “konsekvenser” Så du tenkte konsekvenser når du ble med på Paradise hotel også?

  3. Fine tanker ❤️ Det er sant at man vokser og lærer så mye av å ta sjanse i det ukjente og komme seg ut av komfortsonen, det er noe jeg vil også bli bedre på. Heier på deg❤️

  4. Likte bildan dine ♥️

    Kordan kamera bruke du og kor stort minnekort har du i det ? 🙂 Kordan filme du me ? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *