FEM TANKER PÅ EN TIRSDAG

Categories Blogg

❤️ Er det en ting jeg er skikkelig glad for at jeg har lært meg det siste året, så er det det at jeg klarer meg så bra alene. Jeg tror det har vært veldig viktig for meg med tanke på at jeg ikke lengre aksepterer å bli behandlet på en måte jeg selv vet at jeg ikke fortjener. Tidligere kunne jeg godta mye, men jeg kjenner helt ærlig at den tiden er forbi. Det er ikke vits å ha mennesker i livet ditt som ikke behandler deg med den respekten du fortjener. Det håper jeg at DU også vet, for du er så forbanna bra, og det er så mange der ute som vil gjøre deg så lykkelig.

❤️ Jeg kjenner jeg er skikkelig bekymret for den mentale helsen til mennesker under denne pandemien, spesielt nå som flere kommuner går inn i en ny lockdown. Kanskje jeg blir hatet for å si dette, men jeg synes at det er helt forferdelig å se hvor lite regjeringen prioriterer mental helse, og hvor lite det har blitt prioritert genrelt under denne pandemien. Det er provoserende å se hvor enkelt det har vært å reise inn til Norge, samtidig som at det snakkes mye om importsmitte. Jeg så blant annet en overskrift med “nær dobling av importsmitte fra desember til januar”, og jeg kjenner helt ærlig at jeg blir forbanna. Spesielt med tanke på at den en ny lockdown har kommet på grunn av det muterte viruset fra Storbrittania. Det er store begrensinger på sosiallivet, treningssentrene er stengte flere steder, mange bedrifter går konkurs, men det er nå nylig at de strammet inn reglene for å reise inn til Norge.

❤️ Jeg synes det er så klisje å si, men jeg føler virkelig at jeg har funnet meg selv etter at jeg flyttet til Tromsø. Jeg elsker å være omringet av naturen, jeg har fått skikkelig treningsglede, jeg har en indre ro og livet er generelt ganske bra, selv om det har vært litt ups and downs den siste tiden. Jeg er bare så glad for at jeg dro hit, og for at jeg fikk den opplevelsen som jeg har hatt de siste månedene. Jeg føler meg heldig som har røtter i en så fin by som Tromsø, og at jeg alltid kan komme tilbake hit.

❤️ Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort uten treningen, og for øyeblikket så er det den som får meg til å stå opp hver eneste dag. Det er bare så utrolig deilig å ha et sted å komme til der man møter andre, får utfordret seg selv og glemt hverdagen litt. Det er ingenting jeg elsker mer enn å trene akkurat nå, og jeg er bare så glad for jeg har mulighet til å gjøre det hver eneste dag. Jeg kjenner at jeg gleder meg til det begynner å nærme seg sommer, og jeg kan dra på fjellturer igjen.

❤️ Jeg har fått helt dilla på selvutvikling, og prøver å utfordre meg selv hver eneste dag. Jeg synes selv at jeg har blitt mer reflekter, jeg forstår mennesker rundt meg bedre, jeg har blitt mindre dømmende og jeg er mer åpen for å lære nye ting. Jeg har lært meg selv å pushe meg enda hardere, og det er generelt bare veldig gøy å få oppleve alt jeg går gjennom akkurat nå.

7 kommentarer

7 thoughts on “FEM TANKER PÅ EN TIRSDAG

  1. Jeg er utrolig stolt av deg. Du har virkelig vokst de siste årene, jobbet hardt med deg selv. Du har gode verdier og prioriteringer. Jeg bare, syns du har blitt ett av de fineste menneskene å følge på sosiale medier. Du er ett godt forbilde, Sofie. Stå på, jeg heier på deg🤩😍🥰

  2. Synes det er så bra at du tør å offentliggjøre dine meninger om aktuelle politiske saker som berører oss alle! Det er fint å se at du bruker kanalen din til noe positivt 💜💜 Så får folk generelt være uenige hvis de er det! Er bra å ha meningsmangfold!!

  3. Du er utrolig sexy Sofie, men av og til lurer jeg: er det ikke utrolig slitsomt å være så jævla deilig hele tiden? 😂
    I såfall har du mine dypeste kondolanser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *