JEG SKAL PÅ VISNING

Categories Blogg

Som dere vet så har jeg vært litt på utkikk etter korttidsleie her i Oslo, og i dag skal jeg å se på en leilighet som virker veldig interessant. Den ser i alle fall kjempefin ut på bilder, og den ligger PERFEKT til. Jeg har alltid ønsket å bo i det området, og kunne for eksempel aldri bodd så sentralt som da Morten og jeg bodde i Oslo. Misforstå meg rett for denne er også sentral, men den ligger ikke midt i sentrumskjernen.

Den ser utrolig fin ut på bilder, så jeg får bare håpe på at den er like fin i virkeligheten. Jeg kjenner i alle fall at jeg gleder meg skikkelig, og elsker at jeg plutselig bestemte meg for å være litt spontan igjen. Jeg hadde jo egentlig tenkt å bare flytte rett hjem til Tromsø, men jeg kjenner at jeg ønsker å være i Oslo og Tønsberg mesteparten av tiden ettersom at det blir norsk sommer på oss. Jeg vil veldig gjerne ha mest mulig sol og varme, så da ble valget ganske lett.

Det er vel kanskje viktig å understreke at jeg ikke har bestemt meg helt enda, for jeg må finne en leilighet jeg liker til en OK pris. Jeg orker ikke å betale masse tusen i måneden for en leilighet jeg egentlig ikke vil bo i, i tillegg til huslånet mitt i Trondheim. Jeg kommer nok derfor til å være litt ekstra sær, men jeg håper selvfølgelig jeg finner noe jeg liker til en grei pris <3 Wish me luuuck!!

8 kommentarer

8 thoughts on “JEG SKAL PÅ VISNING

  1. Hei Sofie! Vet ikke om du er klar over det men Stordalen har en kampanje nå som går ut på at man kan bo på alle hans hotell i Norge fra juni til august, altså i 2mnd, for 25.000. Feks The Hub, Amerikalinjen, Farris Bad osv, absolutt alle hotellene hans utenom The Thief. Inkluderer frokost. Og på mange av hotellene også kveldsmat 🙂 Ville bare tipse om det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *