UKEN SOM GIKK

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

Akkurat nå. 

Akkurat nå sitter jeg å skriver dette innlegget mens jeg gjesper meg igjennom. Jeg har som sagt gått rundt å vært småsyk i en uke nå, så jeg kjenner virkelig på kroppen at den trenger hvile. Jeg hadde egentlig planer om å stå opp klokken 08.00 i dag for å komme meg på trening, men jeg ombestemte meg ganske fort da jeg kjente at jeg egentlig ikke er i form til det. Blir jeg bedre utover dagen så skal jeg helt klart ta en rolig økt, men det aller viktigste er at jeg er frisk til jeg reiser til New York i morgen!!!!!

Ukens tanke. 

Har du noen gang bare satt deg ned for å tenke skikkelig over hvor heldig du faktisk er? Jeg føler vi er alt for dårlig til å faktisk sette pris på hvor bra vi har det, for at vi alltid ønsker mer. Jeg vet ikke med dere, men jeg er ekstremt heldig for at jeg har en fantastisk familie, ikke minst en god mor som alltid stiller opp for meg. Jeg har så mange gode venner og en så bra og ikke minst snill kjæreste (det er ingen selvfølge). Jeg har en jobb som jeg virkelig elsker, og jeg har SÅ mange muligheter foran meg. Livet mitt er egentlig forbanna bra, og jeg er veldig heldig som har så lite å bekymre meg over. 

Ukens høydepunkt.

Selv om jeg begynner å bli evig lei av å feste nå så må nok lørdagen bli ukens høydepunkt. Vi hadde et veldig koselig vors hjemme hos meg, før vi dro videre på Groovy Tunes. Det var faktisk SÅ morsomt å være ute, og vi var en veldig fin gjeng som hadde samlet oss. 

Ukens cravings. 

Edamame Bønner. Har du ikke testet det enda så MÅ du dra på Rema 1000. Du vil finne de i frysedisken der, og jeg kan nesten garantere at du vil elske det. Ha det i mikroen i ca 3 minutter, så drysser du en del salt over bønnene. Jeg liker det bedre enn godteri, så det sier kanskje sitt. 

Ukens irritasjonsmoment. 

På lørdagen så opplevde vi en litt merkelig ting. Jeg satt sammen med noen av de jeg jobber med i United Screens der vi diskuterte fremtidsplaner osv. Det kom en helt fremmed jente å satt seg på bordet vårt, og vi lot henne sitte der til tross for at bordet var stappfullt og de som faktisk var på bordet endte opp med å måtte stå på grunn av at hun tok en av plassene våre. Vi fortsatte diskusjonen om YouTube, og plutselig hører vi bare “hvorfor er dere så bitch?”. Altså what?? hahaha. Jeg vet ikke med dere, men hadde jeg fått plass på et bord til bare fremmede så hadde jeg aldri kalt de for bitch. Det kom frem at hun synes at vi var bitch for at vi ikke hadde hilst på henne, men jeg tenker jo at det går begge veier? Det er vel ikke bare en sitt ansvar å hilse på noen? Hadde jeg også først bestemt meg for å sitte på noen andres bord så tror jeg personlig at jeg hadde spurt om å få sitte der, også hadde jeg introdusert meg. Men men, vi alle er da forskjellige og godt er det. 

Ukens positive. 

Denne uken har generelt bare vært bra, til tross for at jeg har vært litt nedstemt pga formen min. Jeg koste meg skikkelig på Nelly-event, Sverige-tur sammen med jentene og lørdagen på Stratos. 

Ukens avgjørelse. 

Etter at jeg hadde en skikkelig kjipt høst/vinter, så har jeg bestemt meg for at jeg nå bare skal klare å nyte livet. Om det så bare er for en uke eller måned, så skal jeg skyve litt de tingene som henger over meg bare for å kunne leve litt. Det høres sikkert skikkelig teit ut for dere, men jeg tror jeg bare trenger å ha det litt bekymringsfritt en periode. Jeg har jo virkelig jobbet med alt som har vært de siste månedene, så nå kjenner jeg at jeg trenger å ha litt fri fra snakk om traumer, fortid og død. Jeg trenger bare å være litt ungdom igjen kjenner jeg. 

Ukens handleliste.

Det er 20% rabatt på ALT fra NLY BY NLY. Jeg har derfor plukket ut mine favoritter til dere ♥ Du kan trykke HER for å komme direkte til salget. 


Kjole. HER / Veske. HER / Sett. HER
Sett. HER / Bukse. HER / Kjole. HER

4 kommentarer

4 thoughts on “UKEN SOM GIKK

  1. Skjønner ikke, jeg hadde edamame bønner for litt siden, kokte de i vann og dryss sitron og salt over. Men jeg syntes det var såå ekkelt!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *