FRA 2015 TIL 2019

Categories Blogg

2015 
Brunt hår som faktisk var mitt eget. Veldig markerte lange bryn, og selvfølgelig glad i prosecco. Vi kan vel si det sånn at absolutt alt har forandret seg, utenom akkurat det, haha.

2016
Litt mindre sminke, ny hårfarge, null vippeextensions men fortsatt ganske markerte bryn. Jeg forstår ikke hvorfor jeg tegnet de så utrolig tykke helt foran? Det så jo bare dumt ut, haha.

2017
Det her er helt klart denne hårfargen jeg har likt minst av alle, for jeg gikk jo rundt å var oransje?? Utenom det så vil jeg ikke si at så mye hadde forandret seg. Jeg så jo litt annerledes ut, men jeg klarer ikke å sette helt fingeren på hva? Her hadde jeg heller ikke mitt eget hår, men extensions.

2018
Jeg synes ikke at jeg har forandret meg noe som helst fra i fjor, eller hva? Jeg vil si at håret, sminken og klesstilen er helt lik som den var for et år siden. Forandringen fra 2017 til 2018 synes jeg er ganske stor da, så mye skjedde tydeligvis på et år. Jeg vil vel kanskje si at fjoråret var året der jeg føler at jeg fant meg selv litt, og turte mer å gå i de klærne som jeg faktisk likte. Jeg hadde jo en periode jeg kjøpte masse blomsterkjoler som jeg overhodet ikke synes var fin bare for at jeg fikk så mange negative kommentarer på stilen min. Heldigvis klarte jeg å gi faen til slutt, noe jeg veldig glad for.

2019
Fått lysere hår og kanskje begynt å sminke meg litt annerledes? Som sagt så synes jeg ikke det er noe stor forskjell fra 2018, men ser man på bildene fra 2015 så har det skjedd en god del på 4 år, haha.

4 kommentarer

4 thoughts on “FRA 2015 TIL 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *