EN «PAUSE»

Categories Blogg

Jeg kan ikke huske sist jeg har hatt en så avslappende juleferie som det jeg har hatt dette året. Det virker nesten som at jeg har tatt meg en liten pause fra livet, og jeg kjenner nå at det var nødvendig. Selv om mange vil le av det, så kan det være slitsomt å alltid være “online”. Du lever av å oppdatere, og det er på en måte ingen stengetid. For meg har det vært viktig å være flink til akkurat dette, for jeg liker selv å følge de som er flinke på å skape innhold. Jeg husker selv hvor kjedelig jeg synes det var da bloggerne jeg fulgte bare oppdaterte en gang om dagen, eller annen hver dag. Jeg bestemte meg derfor for at jeg ikke skulle ta denne plattformen forgitt på noen som helst måte, og være flink på å skape innhold. Det er jo dere som er grunnen til at jeg kan holde på med det jeg elsker aller mest, så selvfølgelig vil jeg gjøre dere fornøyde.

Det var likevel viktig for meg å kunne trekke meg litt tilbake, og bare få være meg. Ikke hun som alltid sitter foran pcen eller mobilen for å oppdatere, ikke hun slitsomme som tar med seg kameraet overalt for å få vennene til å ta bilder, og ikke hun som aldri kan ta fri i frykt for å skuffe noen. Jeg er jo så mye mer enn det, og det har bare vært skikkelig befriende å være rundt venner og familie med sosiale medier hengende over meg. Det har jo selvfølgelig vært litt, men ikke nærheten av hva de har vært tidligere. Det er bare noen få dager igjen av ferien, og jeg vet at jeg hadde angret om jeg ikke hadde tatt denne lille tiden for “meg selv”.

Jeg kjente jeg fikk litt panikk her om dagen da jeg våknet klokken…. 13.00!!!! Jeg hoppet seriøst ut av sengen, og løp ut i stuen for å høre med mamma hvorfor hun i alle dager ikke hadde vekket meg. Jeg fikk bare et kort svar om at jeg åpenbart trengte å sove, noe hun nok helt sikkert har rett i. Jeg kan ofte legge meg uten alarm, men å sove til klokken 1 på formiddagen har jeg ikke gjort siden jeg var ungdom. Jeg har jo selvfølgelig det, men dere forstår hva jeg mener.

Jeg har alt i alt hatt en skikkelig digg juleferie, og jeg kjenner meg bare mer og mer klar for et nytt år. Jeg kjenner på hele meg at 2020 kommer til å bli helt sinnsykt, og jeg kan virkelig ikke vente med å ta dere med på denne reisen. Jeg håper dere er like klare som meg <3

2 kommentarer

2 thoughts on “EN «PAUSE»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *