FRA 2016 TIL 2020

Categories Blogg

Her om dagen fikk jeg et minne fra leiligheten jeg hadde i Tønsberg, og det er nesten litt morsomt å se hvor mange steder jeg har bodd siden dere ble kjent med meg. Det tok jo bare noen uker fra da vi kom hjem fra Mexico til jeg flyttet fra Tønsberg til Oslo. Bodde i Oslo i to år før vi flyttet til Trondheim. Jeg har ikke bare flyttet mye, men stilen min når det kommer til interiør har også endret seg ganske mye. Jeg forstår meg for eksempel ikke på hvorfor jeg valgte å ha 10 forskjellige farger på putene mine i sofaen, eller hvorfor jeg hadde ALT for mye interiør. Det var jo så vidt plass til å bevege seg i leiligheten for at det var interiør over alt, haha. 

Dette er fra leiligheten min i Tønsberg, og mange av dere kjenner kanskje igjen noen av møblene og interiøret jeg hadde da? Jeg tok jo med meg det aller meste til Oslo. Dere skjønner kanskje hva jeg mener med putene i sofaen? Det var jo inn med sånne puter på den tiden, men akkurat nå klarer jeg ikke helt å forstå hvorfor jeg var så besatt av det 😂

Dette er fra leiligheten i Oslo som kanskje mange av dere kjenner igjen? Jeg kan fortsatt ikke forstå helt valget av puter, og det var heller ikke spesielt fint at jeg blandet sorte og hvite rammer, haha. Jeg kjenner at jeg savner leiligheten når jeg ser på disse bildene, for herregud så mange fine minner som har blitt skapt der.

Dette er fra tiden der jeg byttet ut mange av møblene mine, og det er dette jeg snakker om med at jeg hadde alt for mye interiør og møbler. Jeg hadde heldigvis roet meg ned med 40 forskjellige farger på putene, men leiligheten var jo overfylt av møbler, bilder og interiør haha.

Dette er fra før vi valgte å male leiligheten, og jeg er virkelig så glad for at vi bestemte oss for å gjøre det. Personlig så synes jeg den ble mye finere, og kanskje fikk et litt mer preg over seg? Jeg er jo den typen som synes bare hvite vegger er alt for kjedelig, så jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Fiiiine leiligheten <3 <3 Av alle de stedene jeg har bodd så har jeg aldri følt meg så hjemme før. Det er et eller annet med denne leiligheten som gir meg så ro, og jeg blir seriøst glad hver gang jeg kommer hjem å får tilbringe tid her. Det er så trist til å tenke på at jeg snart ikke skal bo her mer, og skal virkelig bare nyte den tiden jeg har igjen <3

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *