HAN FULGTE ETTER MEG

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

T-skjorte. HER 

Jeg føler ofte at jeg snakker om alt det som er positivt med LA og sjeldent nevner noe av det som er negativt utenom trafikken her (lol). Selv om jeg virkelig elsker å være her, så er det mye som er negativt og ikke minst veldig skremmende. Det er jo dessverre mye fattigdom her, og ikke minst mye kriminalitet. Det er derfor ikke lurt å gå rundt i gatene alene på kveldstid, så her må du virkelig ta Uber uansett hvor man skal. Zelia og jeg skulle bare 3 minutter unna leiligheten i går, men Nina ga oss streng beskjed om at vi måtte bestille Uber på grunn av sikkerheten vår.

Det er heller ingen andre steder jeg får så mye uønsket oppmerksomhet som her, og det kan til tider bli veldig ekstremt. I går var det en som fulgte etter meg inn på restauranten vi skulle spise frokost på. Hvor ekkelt er ikke det? Han var også utrolig pågående, og tok virkelig ikke et nei for et nei. Jeg måtte til slutt gjemme meg bak Nina og Zelia for at han skulle gi seg. Den første gangen jeg var i LA opplevde jeg å bli sjekket opp av to politimenn som var på JOBB. De var også veldig seksuelle i måten de snakket på, noe jeg personlig synes er veldig ubehagelig da det er de som egentlig skulle beskyttet meg om det hadde skjedd noe. 

Det er også utrolig mange hjemløse her, noe som er helt forferdelig å være vitne til. De får heller ingen hjelp, så med engang du kommer deg ut av Beverly Hills og disse strøkene som er litt finere så vil du være vitne til ting som er utrolig vanskelig å ta innover seg. Mange av de hjemløse bor i telt, og forholdene de lever i et helt grusomme. Miljøet rundt de kan også være ganske farlig, så jeg tror derfor at svært få tør å hjelpe de. 

LA er derfor ikke bare glam, kule fester, palmer, strender, shopping, sol og varme. Det er mye dritt som skjer bak kulissene, som kanskje kan komme som en overraskelse om man velger å reise hit basert på hva man har lest på blogger eller sett på YouTube. Jeg er ganske sikker på at jeg selv kun har dratt frem de positive tingene med å være her, men mye av grunnen er for at jeg heller vil dele de kule opplevelsene med dere. Jeg vil jo dra frem de gode minne istedenfor de kjipe, men jeg tror nok også at det kan være bra at jeg også nevner det som er kjipt med å være her. Som jeg skrev over her så har vi det veldig godt hjemme i Norge, så det kan nok derfor være litt sjokkerende å komme hit. 

5 kommentarer

5 thoughts on “HAN FULGTE ETTER MEG

  1. Sykt kult å sitte i fin bil å filme, skjønner det. Men burde du ikke tenke litt lenger å faktisk være litt bevvist over hvilken påvirkningskraft du har ? Vil nå tippe at de fleste følgerne dine er i aldersgruppen 18+ og så får de de også for seg me å kjøre imens de tekster som venninna di mens den andre filmer og så smeller det. Er faktisk ulovlig her i Norge, vet ikke med Amerika, men synes faktisk du burde tenkt litt mer over visse videoer du legger ut. Er ment som konstruktiv kritikk og ja, jeg refererer til siste instastory😊

  2. Hei! Skal til LA neste uke med en venninne og lurer på hvor man finner «skikkelige» promotører, altså hvordan kommer man i kontakt med de?
    Perfekt at du er i LA nå, leser bloggen din hver dag så nå kanskje vi kan plukke opp noen tips til hva vi kan gjøre☀️ Kos deg masse på ferie!

    1. De kontakter deg på Instagram, så må du egentlig bare teste deg frem haha! Jeg har hatt en del dårlige for å si det sånn 🙂 Du kan Evnt kontakte RayRay på Instagram selv.

      Kos dere masse når den tid kommer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *