HELGENS PLANER

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

Genser. HER 

Fredag: 
Fredag reiser Morten og jeg til Oslo for å tilbringe helgen sammen før vi offisielt flytter “fra” hverandre. Vi har bestemt oss for å reise tidlig på dagen da vi begge to har jobb i Oslo den dagen. Jeg skal blant annet i et veldig spennende møte med noe jeg har vært så sykt frem og tilbake med som jeg er med alt annet i livet, og Morten skal gjøre et samarbeid. Vi skal også ha en skikkelig kjærestehelg, så jeg regner med at vi drar ut å spiser og ser en film på kvelden.

Lørdag:
Jeg holdt på å skrive at jeg skulle sove lenge, men det stemmer jo absolutt ikke. Jeg skal være i drammen til klokken 10.00 for å fikse neglene mine, noe jeg virkelig trenger. Jeg har sånn tre negler igjen, så jeg ser skikkelig dust ut. Etter det så skal jeg vel egentlig bare slappe av helt frem til jeg skal på Martine sitt event på kvelden. Jeg gleder meg så masse til å se alle igjen, spesielt Martine som jeg ikke har sett på en evighet. Jeg er SÅ stolt over henne.

Søndag:
Etter en uke som har bestått av ekstremt mye jobb og lite søvn så skal jeg virkelig bare kose meg på søndag. Jeg skal sove så lenge jeg bare klarer, spise en skikkelig digg hotellfrokost, se på masse serier og bare njuuuta livet. Morten og jeg kommer nok mest sannsynlig til å ha vår siste date sammen før han skal reise til Lier og starte jobblivet. Det kommer til å være så ekstremt rart, og jeg er skikkelig spent på hvordan alt dette kommer til å være. Jeg filmer enda til bloggerne så jeg skal vlogge litt tanker og hverdag til dere når jeg kommer hjem. Jeg tror uansett ikke at det er den første måneden som blir verst, men jeg får bare ta det som det kommer.

Hva skal du i helgen? <3 

4 kommentarer

4 thoughts on “HELGENS PLANER

  1. Blir sikkert en fin og litt vemodig helg! Kose dere! Håret ditt ble veldig fint forresten! 😀 Klem! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *