HER VIL JEG BOSETTE MEG

Categories Blogg

Er jeg den eneste som drømmer om å en dag bo langt unna mennesker der du har havet som nærmeste nabo? Jeg er jo egentlig en storby jente, men det er en del av meg som virkelig elsker det rolige liv. Det kan jo være for at jeg er oppvokst på en gård, og at det kanskje er noe som mest sannsynlig vil være en del av meg for resten av livet? Det bare frister så ekstremt mye å kunne trekke seg unna alt og alle, ha et soverom der du har vinduer fra taket til gulvet med utsikt over havet. Kunne gå ut på terrassen å kun høre lyden av havet. Hvor ekstremt deilig høres ikke det ut? Jeg vet at jeg en dag vil ende opp på et sted som dette, langt unna alt og alle. 

Jeg tror det er en tid for alt, og først får jeg nyte livet som ung før jeg velger å bosette meg langt unna alt og alle haha. Jeg har jo veldig lyst til å ha min egen lille gård med noen hester og griser, men det er absolutt ikke noe jeg har tid til akkurat nå. Jeg har i alle fall noe fint å se frem til, siden jeg gruer meg så veldig til voksenlivet haha. 

Hvor ønsker du å bosette deg? 

4 kommentarer

4 thoughts on “HER VIL JEG BOSETTE MEG

  1. For en fin plass! Drømmer om småbruk, landlig, sjø/elv, ingen innsyn fra naboer, litt dyreliv… en dag 😍

  2. Jeg bor ikke, og har aldri bodd i noe storby selv samtidig som det er et lite “sentrum” hvor jeg bor. Men jeg har tidligere bodd i ett byggefelt der husene lå tett i tett, det er noe jeg ikke savner i det heletatt. Nå har jeg nettop kjøpt meg hus igjen, ganske sentralt men likevell for meg selv, og det er så deilig!

    Håper deg og Morten trives i deres nye hus! Du stråler iallefall <3

    Har også sett tidligere at du hadde en rabatt kode hos desenio om jeg husker riktig? Har du det fremdeles? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *