HVA HAR SKJEDD MED MEG?

Categories Blogg

 Hvem hadde trodd at jenta som var med på Paradise Hotel for snart fire år siden, som har dratt ut hver eneste helg, som har elsket livet i LA og New York har blitt hun som elsker rolige dager og lange turer? Jeg synes det er morsomt å se hvordan helomvending jeg har har hatt, selv om jeg fortsatt elsker alle de overfladiske tingene. Jeg har bare begynt å sette mer pris på hverdagen, og ikke minst den gode følelsen treningen gir meg. Dette året har jeg brukt til å jobbe med meg selv og hvordan jeg har det. Jeg har funnet ut hva som gjør meg bra, og hva som ikke gjør meg bra. For første gang på mange år så har jeg prioritert min egen helse, og det har vist seg å være så viktig. Jeg har aldri vært så lykkelig som det jeg er akkurat nå til tross for corona. Alle planene mine ble utsatt, jeg har vært gjennom et brudd, jeg ga slipp på alt som føltes trygt og jeg bestemte meg for å flytte hjem igjen i en alder av 25 år. Likevel er jeg mer lykkelig enn noen gang, for at jeg har satt av tid til meg selv og egen helse.

Jeg elsket for eksempel å bruke store deler av mandagen min på fjellheisen. Julianne og jeg gikk opp, satt noen timer på restauranten som ligger på toppen, oppdaterte hverandre på livet, tok noen bilder (ofc) også gikk vi ned igjen. Det er aldri en aktivitet jeg ville prioritert tidligere, men nå er det så viktig for meg å gjøre ting som dette. Jeg står opp 07.00 nesten hver eneste dag for å dra på trening, jeg går lange turer hver dag uansett hvilket vær det er ute. Jeg gjør ting som gjør meg lykkelig og prøver så godt jeg kan å jobbe hardt. Ikke for at jeg tror eller prøver å være et bedre menneske enn alle andre, men for at det oppriktig gjør meg lykkelig. Jeg føler meg bra av mine nye rutiner, og jeg er bare så evig takknemlig for at jeg valgte å flytte hjem i denne perioden. Jeg har hatt så godt av det, og jeg begynner bare å elske denne nye siden av meg selv mer og mer. Jeg vet ikke hva som har skjedd med meg, men at jeg har hatt godt av alle disse forandringene er jeg ikke i tvil om en gang.

12 kommentarer

12 thoughts on “HVA HAR SKJEDD MED MEG?

  1. Ja, til masse flere bilder av Tromsø og naturen der oppe 😍 Flotte bilder av Trømsø 👍Så bra endringene dine har gjort deg godt 🙏🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *