HVEM AV VENNENNE MINE VILLE JEG..

Categories Blogg

Hvem av vennene mine ville jeg ringt om jeg var i en nødssituasjon?
Det må vel kanskje bli Julie Daae, da hun er den som er flinkest til å svare på telefon.

Hvem av vennene dine ville du unngått å fortalt en hemmelighet til?
Det er jo helt spørs hva det er, og jeg føler jo egentlig at jeg kan fortelle vennene mine absolutt alt. Måtte jeg likevel valgt en så hadde det kanskje vært Andrea. Ikke for at jeg var redd for at hun skulle fortelle det videre, men hun kan være alt for ærlig noen ganger. Andrea og jeg er veldig like på akkurat den fronten, og selv om ærlighet er bra så er det ikke alltid den man ønsker. Noen ganger vil man bare høre “jaja, det går fint” haha. Jeg har nok mange venner som ikke ville fortalt meg en hemmelighet på akkurat samme grunnlag hehe.

Hvem av vennene dine ville du helst reist på ferie sammen med?
Martine Lunde og Zelia. Vi er ganske like, og ønsker som oftest å gjøre de samme tingene.

Hvem av vennene dine ville du helst ikke reist på ferie sammen med?
Det må nok bli… Andrea hahaha. Stakkars Andrea, hun får virkelig alt det negative nå. Det kommer jo helt an på hvilken ferie, for skulle jeg dratt på en tur der vi bare skulle slappet av så ville jeg dratt sammen med Andrea. Er det snakk om Los Angeles der det er mye festing så ville jeg absolutt ikke reist med henne haha. Da hadde jeg nok måtte dra alene på byen 🙁

Hvem av vennene dine ville du bodd sammen med?
ANDREA <3 <3 <3 Vi hadde det så fint når vi bodde sammen, så jeg ville aldri valgt noen andre.

Hvem av vennene dine ville du ikke bodd sammen med?
Julie Borgen og Stine hahah! Vi har prøvd å bo sammen før, og det funket kanskje ikke så bra som vi hadde sett for oss. Det var ikke noe drama om noen skulle tro det, vi var bare ikke en god match på bo fronten.

Hvem av vennene dine ville du snakket med om du var lei deg?
Jeg føler jeg kan snakke med alle vennene mine, men Julie Daae og Stine Brandvik er vel de som er aller best å snakke med. Begge holder på å utdanne seg til psykolog, så dere forstår sikkert greia haha.

Hvem av vennene dine ville du aller helst dratt på byen med?
Alle vennene mine er supermorsomme å feste sammen med, men om jeg skal velge noen så må det bli Martine (så lenge hun ikke twerker på meg), Zelia, Stine, Ine og Joakim.

Hvem av vennene dine snakker du jobb sammen med?
Denne kommer kanskje ikke som et sjokk, men Andrea og Martine.

Hvem av vennene dine ville du mest sannsynlig havnet i fengsel sammen med?
Martine heeelt klart. Ikke for at vi er så kriminelle av oss, men vi havner alltid i situasjoner vi egentlig ikke ønsker å være i. Vi har snakket om det så mange ganger før, for det skjer alltid noe rart hver gang vi er sammen haha.

Hvem av vennene dine kunne mest sannsynlig blitt sammen med kjæresten din?
Hahaha denne er helt grusom, og jeg klarer ikke å tenke på en eneste som ville blitt sammen med kjæresten min. Vennegjengen min har så ulik smak på gutter, så jeg ser ikke helt for meg hvem som skulle blitt sammen med Morten. Måtte jeg valgt en så hadde det vel kanskje blitt Julie Daae. Ikke for at hun er typen til å stjele andre sine kjærester, men hun ble sammen med en jeg hadde holdt på med da vi var sånn 15-16 år hahaha.

Hvem av vennene dine hadde fått kontrollen over bursdagsfesten din?
Elise!! Hun er seriøst så flink til å ordne og styre, det er helt utrolig.

2 kommentarer

2 thoughts on “HVEM AV VENNENNE MINE VILLE JEG..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *