HVORDAN ER DET MULIG Å VÆRE SÅ DRITTSEKK?

Categories Blogg

I går kom Morten og jeg over en YouTube-video som provoserte meg til de grader. Den gjorde meg ikke bare provosert, men også skikkelig lei meg. Det er jo ingen hemmelighet at noen mennesker er drittsekker, men det er faktisk helt sjokkerende å se hvordan enkelte utnytter andre.

Det ble gjort et eksperiment i USA (tror jeg) der de skulle se hva mennesker gjorde da de møtte en “blind mann”som skulle veksle penger. Han spør om å veksle 5 dollar, men gir ved et “uhell” en 50 dollar seddel istedenfor. Jeg sitter her enda å er helt knust etter å ha sett videoen, for hvordan er det mulig å være så forbanna drittsekk?

Heldigvis var det noen mennesker som var ærlige, ellers tror jeg faktisk at jeg hadde gitt opp menneskeheten. Vi fant også en annen video der de skulle se hvordan mennesker reagerte på et barn som satt seg ned for å tigge. Heldigvis var det mange som hjalp dette barnet, men det var noe i denne videoen som virkelig fikk meg på gråten. Jeg kan bare ikke forstå hvorfor vi behandler hverandre slik? Når ble noen menneskeliv mindre verdt enn andre?

Tenk at han som faktisk har minst i denne videoen er den som gir mest, altså wow. 

3 kommentarer

3 thoughts on “HVORDAN ER DET MULIG Å VÆRE SÅ DRITTSEKK?

  1. Lol, jeg skjønner ikke at dere ikke forstår at dette bare er skuespill? De lager fake videoer og alle faller for det.. haha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *