HVORDAN JEG ØNSKER AT LEILIGHETEN SKAL SE UT

Categories Blogg

Den siste tiden har jeg måtte jobbe ekstremt mye med tankegangen min. Som dere sikkert har skjønt så har det skjedd mye i livet mitt de siste månedene. Det har vært store forandringer, og jeg har måtte legge helt om for hva som var planlagt dette året. Jeg kom til et punkt der jeg ikke orket å ha på alarm mer, det var så vidt jeg gadd å logge inn på bloggen og jeg brukte nesten bare dagene mine på å se på serie. Jeg fant heldigvis ut at jeg ikke kunne holde på sånn mer, og måtte begynne å jobbe med den negative tankegangen jeg gikk rundt med. Jeg bestemte meg for å se fremover, og fokusere på alle de tingene jeg gleder meg til. Selv om det kanskje føles ut som at livet er satt på vent, så er det tusen andre ting jeg kan være takknemlig for. Det er også viktig å huske at om planen ikke går som planlagt første gang, så lager man bare en ny.

Jeg skulle egentlig byttet på å være i Los Angeles og New York nå, men det ble leilighet i Oslo istedenfor. Det kan kanskje ikke sammenlignes, men det vil likevel ikke si at det er noe dårlige, bare..annerledes? Jeg vil en dag kunne reise og endelig få oppfylt min aller største drøm, men frem til den tid kommer så kan jeg bare glede meg og ikke minst planlegge. Jeg har allerede begynt å se for meg hvordan jeg ønsker at leiligheten skal se ut, og hvilket området jeg ønsker å bo i. Jeg er for eksempel helt forelsket i Soho i New York, og elsker virkelig atmosfæren, bygningene, menneskene og ikke minst maten. Jeg vil helst ha litt utsikt over New York, samtidig som at jeg ønsker en litt mer Brooklyn inspirert leilighet. Jeg synes det er så fint med murvegg for eksempel, og håper at jeg klarer å finne en leilighet som passer alle mine kriterier.

Bildene er tatt fra Pintrest

Hvor fint er ikke dette?? Jeg liker at jeg snakker som om at jeg skal flytte dit permanent (i wish), men det er likevel godt å ha noe å se frem til. Jeg fikk en kommentar om at jeg snakker alt for mye om USA, men jeg kan si det sånn at det kommer ikke til å stoppe med det første. Jeg gleder meg så mye, og jeg liker å dele tanker og forventninger med dere. Dette kommer jo helt klart til å være det mest krevende, skremmende og lærerike jeg har gjort hittil i livet, og SELVFØLGELIG skal det snakkes om 🗽🇺🇸❤️

3 kommentarer

3 thoughts on “HVORDAN JEG ØNSKER AT LEILIGHETEN SKAL SE UT

  1. Så mye som du snakker om USA, syntes du at du kanskje også burde snakke om de negative sidene og utfordringene mange amerikanere har og situasjonen som for eksempel foregår der borte akkurat nå?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *