INNSPILLING & GJENSYNSGLEDE

Categories Blogg

Jeg fikk deksel fra et av notatene mine under innspillingen i går. Hva synes dere om målene mine? haha

Joakim er virkelig en ekte bloggervenn som tar på seg jobben som fotograf uten at jeg i det hele tatt hadde spurt han. Han er ikke bare en bloggervenn, men han var også så snill som stilte opp på opptak med meg til bloggerne i dag på !10 minutters varsel!. Det vi hadde tenkt i utgangspunktet gikk ikke, så det endte med at Joakim ble med på VG-huset istedenfor. Jeg har ikke sett han siden Festingen, så det var så koselig å catche litt opp igjen.

Jeg var med VG-TV i går på en ny innspilling som heter “mobilsnok”.  Skal jeg være ærlig med dere så var jeg livredd da jeg egentlig ikke synes det er spesielt gøy å dele alt jeg har på mobilen min, men med engang jeg så hvem jeg skulle på innspilling med så var jeg ikke så redd mer. Jeg innså fort at det jeg hadde på mobilen min mest sannsynlig ikke var like ille som feks Ulrik og Andreas, haha. Det viste seg jo også at jeg hadde veldig rett i det, så jeg tror at det kommer til å bli en ganske morsom episode.

Etter at innspillingen var ferdig dro Joakim, Morten og jeg på Sumo for å spise. Jeg føler nesten at Morten og jeg er helt i starten av forholdet vårt, der vi møttes ute på date før vi dro vært til oss. Den perioden der vi ikke sov sammen hver natt sånn at man gledet seg til man skulle møtes igjen. Vi har jo nesten ikke sett hverandre de to siste ukene, så det føltes nesten litt som old days når vi planla å møtes i Oslo for en liten date (sammen med Joakim da).

Vi skal sjekke inn på hotell i dag for å få noen dager sammen før jeg reiser tilbake til Tromsø, noe jeg gleder meg skikkelig til. Vi har allerede planlagt at vi skal ha en skikkelig kosedag inne i morgen som innebærer, Netflix, Yummy Heaven og Foodora. Vi har hatt en ganske travel uke begge to, så jeg gleder meg bare til at vi skal ha skikkelig kvalitetstid sammen.

2 kommentarer

2 thoughts on “INNSPILLING & GJENSYNSGLEDE

  1. Blir göy å se! 😉 Blir spennende tider på dere fremover! Dere nailer nok det tenker jeg! 🙂 Hvor er den fine genseren fra? Stor klem til deg fine! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *