IRRITASJON, TANKER OG MÅ GJØRE

Categories Blogg

Tenker på: At jeg vil ha takeaway! INDISK, nam.

Må gjøre: Jeg har en del mail jeg må svare på, i tillegg til at jeg også har en del jeg må sende. Jeg vet ikke hva det er med meg og mail, men jeg er skikkelig dårlig til å svare. Jeg kunne aldri hatt en jobb som innebar å bare svare på mail, da ville jeg fått sparken etter noen måneder.

Det som har irritert meg: Jeg har ikke mye å klage på i jobben min, men er det noe som virkelig kan irritere meg grønn så er det at betalinger alltid kommer forsinket. Det er seriøst aldri noen som stresser med å betale, og har alltid rare forklaringer på hvorfor. Jeg lurer på hva Telenor hadde sagt om jeg hadde betalt regningene mine når jeg selv følte for det haha.

Det jeg gleder meg til: I dag skal jeg ut å spise sammen med jentene, og på lørdag skal vi ut på byen. Jeg er jo vanligvis ikke den personen som gleder meg til å dra ut, men nå gjør jeg altså det.

Akkurat nå skal jeg: Gå en tur med Celine, også komme meg på trening før jeg skal kjøpe godteri til helgen.

Jeg vil: Leie en leilighet og flytte til Sverige for en liten periode. Nå har jeg snakket lenge om å flytte til utlandet, men jeg føler det er lettere å dra rett over grensa for da kan jeg ha med meg Celine også. Jeg kan også se for meg at “influencer” livet vil bli litt mer spennende, også kan jeg produsere bedre innhold til dere.

Det jeg tenker å bruke penger på: Mat og godteri, NAM!!

Min siste melding: Jeg har jo bestemt meg for å bli flinkere til å si alle de fine tingene jeg tenker om andre da jeg synes det er viktig å gi komplimenter til de rundt meg, men i går gikk det kanskje ikke helt som planlagt. Jeg så et kjempefint bilde av Ine, og bestemte meg derfor for at jeg skulle fortelle henne det istedenfor å bare tenke det. Jeg må kanskje lære å ordlegge meg til neste gang, for om jeg virker frekk når jeg egentlig skal være hyggelig så er jo poenget borte haha.

6 kommentarer

6 thoughts on “IRRITASJON, TANKER OG MÅ GJØRE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *