TROMSØ THROUGH MY PHONE

Categories Blogg

Jeg startet dagen som vanlig med trening. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men jeg liker virkelig ikke å trene på ettermiddagen. Rekker jeg ikke å trene på morgenen så dropper jeg ofte å dra.

Etter trening gikk jeg en langt tur med Celine. Selv om det er digg å bo sentralt så kjenner jeg skikkelig at jeg savner naturen i kroken. Jeg får nesten litt sånn Oslo-vibes, og det var virkelig ikke noe som var verre enn å gå tur med Celine i midt i Oslo sentrum.

Jeg dro etterhvert på Jekta sammen med Julianne for å prøve å finne en innflyttningsgave til mamma. Jeg måtte selvfølgelig stoppe innom Knoll & Tott som også er noe jeg må kjøpe meg hver gang jeg er her. Har dere forresten ikke smakt Telemarksvann med eplesmak så anbefaler jeg det av hele mitt hjerte. Jeg liker egentlig ikke kullsyrevann, men dette er skikkelig digg.

Genseren er fra Zara / Bukse. HER / Jakke. HER

Er det en ting jeg aldri skal gjøre igjen så er det å ta bilder med “portrett” for hva i alle dager er det som skjer med kvaliteten??  Jeg fikk i alle fall Julianne til å ta noen bilder av meg, man må jo tross alt ta unytte de mulighetene man får.

Jeg skulle på jekta for å kjøpe innflyttningsgave til mamma, men jeg klarte seriøst ikke å finne en eneste ting. Vi har veldig forskjellig stil, så jeg klarte ikke å tenke meg til hva hun ville like. Jeg endte derfor opp med å kjøpe dette kule settet til taco fra Kitchen, også kjøpte jeg noen produkter fra Bodyshop som hun bruker fast.

SE SÅ VAKKERT! Er det noe Tromsø virkelig skal ha, så er det at det er en veldig vakker by. Det er utrolig mye fint å se her og i områdene rundt. Prøv for eksempel å google “blåisvannet”. Jeg vurderer å reise dit med Morten når han kommer for å bade og ta noen kule bilder. Det morsomme er at jeg har bodd her i så mange år, men jeg har virkelig ikke utforskt noe av det Tromsø har å by på. Skjerpings!

5 kommentarer

5 thoughts on “TROMSØ THROUGH MY PHONE

  1. Kan virkelig anbefale på det varmeste å dra til Blåisvannet! Er et stykke unna Tromsø, men er verdt turen virkelig😀 Er fra Lyngen selv og har vært der uttalig ganger.

  2. Du ser jo virkelig ikke sånn ut på YT-videoene dine, eller når noen andre filmer deg. Hvorfor drar du tightsen opp for å holde på magefettet ditt, så vri deg for å se tynnere ut.

    Du ser absolutt ikke sånn ut i virkeligheten. Da ser jo buksene dine altfor trange ut!! Sånn som på Nelly eventet.

  3. Hei, har du link til genseren også?
    Digger deg altså, ikke bry deg om andre, bare vær deg selv. Stoor klem fra meg <3 <3 <3 stå på! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *