IRRITERENDE VEKTERE & EN NY AVHENGIGHET

Categories Blogg

Nå høres jeg sikkert alt for negativ ut til Oslo (så beklager på forhånd), men jeg har enda ikke klart å finne et utested som jeg liker skikkelig godt her. Jeg synes for eksempel utelivet i Tromsø er mye bedre, så kanskje vi rett og slett oppsøker helt feil steder? Vi hadde en diskusjon om dette på vorset i går, og ingen av oss klarte å komme på et sted som var skikkelig bra. Utenom Martine som forguder Heidis haha.

Jeg vil derfor høre med dere som kanskje kjenner Oslo litt bedre enn meg, hvor er det man burde dra ut? Et sted som ikke er overfladisk med en idiotisk dresskode, der kan ha en samtale, men også danse og der vekterne oppfører seg som normale mennesker. Jeg vet ikke hva det er, men det har skjedd et par ganger nå at jeg har møtt på skikkelig frekke vektere. Jeg vet ikke om dere husker den gangen Grunde som er nykter ble kastet ut for at han hadde vært for full? Og i går var det er par stykker som bestemte seg for å oppføre seg som dritt uten grunn. Jeg burde selvfølgelig bare latt det gå, men det irriterer hvordan noen bruker “makten” sin på helt feil måte, så jeg bestemte meg for å si ifra. Jeg fikk vite i dag at det er flere som har blitt behandlet dårlig av vektere på dette stedet, så det er vel kanskje på tide å bytte ut vaktselskap?

Uansett, over til noe helt annet som ikke er fult så negativt. Jeg har blitt skikkelig avhengig av ludo på Facebook, har dere testet det ut? Jeg har vært ufrivillig medlem i en ludogruppe i sikkert en måned uten å prøve det, men nå kan jeg ikke forstå hvorfor jeg ikke testet det ut før?? Det er jo SÅÅÅ MORO. Jeg har veldig lyst til å være med i flere grupper slik at jeg kan spille det døgnet rundt, så om du er med i en vær så snill å inviter meg  ♥ Takk på forhånd haha.

2 kommentarer

2 thoughts on “IRRITERENDE VEKTERE & EN NY AVHENGIGHET

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *