JEG ANGRER

Categories Blogg

Jeg har sagt så mange ganger at jeg er takknemlig for at bloggen min ikke var stor da jeg var ungdom slik at jeg slapp å skrive innlegg som jeg ville angre på senere. Jeg var 21 år da jeg begynte å få lesere på bloggen, og uansett hvor voksen og reflektert jeg følte meg da så trykte jeg publiser på innlegg jeg aldri ville delt på bloggen nå. 

Er det en ting jeg har følt veldig på, så er det at det er en del som sitter med feil inntrykk av hvordan jeg er som person. Jeg kan likevel ikke klandre noen, for jeg la jo opp til det selv da jeg gjorde alt for å få klikk og oppmerksomhet. Jeg ble fortalt at det hjelper å provosere, samtidig som at jeg var livredd for å synke på topplisten. Alt handlet om lesertall, og jeg ble så opphengt i det at jeg kunne gråte om jeg hadde en dårlig “leserdag” som Andrea og jeg kalte det. 

Fikk jeg ikke mange nok lesere så var hele dagen min ødelagt, og det gikk ikke bare utover meg, men også de rundt meg. Det var en dag jeg ble så hysterisk at Morten måtte be meg om å skjerpe meg, og det var vel kanskje da jeg endelig innså at det hadde gått for langt. Bloggen betyr mye for meg, men det skulle likevel ikke bety at jeg måtte miste meg selv og verdiene mine av den grunn. 

Jeg føler selv at jeg har vokst det siste året, og jeg gleder meg derfor veldig til å få vise dere mer hvem virkelig jeg er, og ikke bare den jeg prøvde å være for 1-2 år siden. Jeg vet at jeg ikke kan bli likt av alle, men spør du meg så er det bedre å bli mislikt for den man er, enn å bli mislikt for noe man ikke er. Jeg har lært meg for lenge siden at jeg ikke kan fokusere så mye på hva andre synes om meg, men det er uansett viktig at jeg er meg selv 100% (eller 110% som vi sier på Pærra) ;ppp

Jeg vil uansett bare takke alle dere som leser bloggen min, selv i perioder der jeg har oppført meg ugreit og teit. Jeg vil også takke alle dere som legger igjen fine kommentarer, og som virkelig støtter og heier på meg. Jeg hadde jo ikke vært her uten dere, så jeg håper virkelig at dere vet hvor takknemlig jeg er. Dere er de beste ♥

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *