JEG BESTEMTE MEG FOR Å VÆRE IGJEN

Categories Blogg

Jeg skulle egentlig bare være i Oslo frem til fredag, men jeg bestemte meg for å være igjen noen dager ettersom at Zelia tok med Celine på hyttetur frem til søndag. Eneste grunnen til at jeg hadde bestemt meg for å reise hjem før helgen var på grunn av henne, så valget var derfor lett når jeg ikke får henne før på søndag uansett. Jeg har også to fine dager i vente foran meg, for jentene har joinet meg på hotellet. Vi skal derfor ha en skikkelig jentehelg der vi bare skal kose oss, spise god mat og slappe av.

Jeg kjenner at det frister veldig lite å reise hjem akkurat nå ettersom at jeg har så mye jeg må gjøre. Det kjedeligste i verden er jo å måtte pakke, og jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal selge alle møblene mine eller om jeg skal ta mesteparten med til Tromsø. Jeg har jo egentlig lyst til å bare pakke en koffert med klær, men så har jeg også så mye fint som hadde vært veldig trist å skulle kvitte seg med. Jeg har mye å gjøre fremover, så jeg føler derfor at det er veldig godt å bare kunne glemme av alt her i Oslo for noen dager.

Nå skal jeg snart å spise middag med Sophie, før resten av gjengen skal joine oss for noen drinker etterpå <3 Vi snakkes i morgen

1 kommentar

1 thought on “JEG BESTEMTE MEG FOR Å VÆRE IGJEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *