JEG SVARER PÅ SPØRSMÅLENE DERES

Categories Blogg

Reklame | Nelly

Genser HER / Bukse HER / Sneakers HER

Var det du som bestemte navnet til Celine?
Nei, det var småsøsknene mine. Jeg hadde nok ikke kalt henne for det selv, men nå kunne hun jo ALDRI hett noe annet. Er dere ikke enige?

Har du vært på noen dater i Oslo?
Nei, det har jeg ikke.

Er det på grunn av en gutt at du plutselig har ombestemt deg og vil tilbringe sommeren i Oslo?
SÅ ABSOLUTT IKKE!! Jeg er så lite interessert i gutter, forhold og dating for tiden at jeg tror ikke dere kan forstå det engang. Jeg vil bare være singel og njuuuuta livet.

Hvor lenge varte ditt lengste forhold?
3 år.

Hvilken kommentar kan provosere deg mest?
Det er helt klart de som skal leke hundeeksperter i kommentarfeltet mitt, og ALLTID skal spørre og påpeke hvor Celine er HVER gang jeg ikke er hjemme. Jeg synes bare det er komisk at noen helt ukjente mennesker tror de kjenner Celine bedre enn meg, og skal fortelle meg hvordan jeg skal ta vare på en hund som jeg har hatt i snart 9 år. Hadde disse menneskene brukt like mye tid og energi på dyr som faktisk trenger hjelp så hadde man kanskje kunne gjort en forskjell.

Har du og Martine noen gang vurdert å flytte sammen?
Nei, det har vi ikke. Martine har jo alltid hatt egen leilighet i Oslo, så vi har hverken tenkt eller snakket om det. Jeg tror vi  hadde hatt det veldig morsomt som roomies da.

Når sluttet du å spise kjøtt? Hvorfor sluttet du? 
Jeg begynte å kutte ut kjøtt i 2017, men sluttet helt etter at jeg så på dokumentaren “griseindustriens hemmeligheter”. Jeg klarte ikke å se 20% av dokumentaren en gang, og jeg tenker at om jeg ikke klarer å se hva jeg spiser så vil jeg heller ikke spise det. Jeg synes også det er rart å gjøre forskjell på en gris og en hund for eksempel, men det handler jo mye om tankegangen og følelsene våre. Hunder har alltid blitt sett på som husdyr, og vi ser derfor annerledes på dem enn griser. Dyrevelferd er også viktig for meg, og når vi faktisk ble eksponert for det som SKJER i Norge så var det uaktuelt for meg å spise det. Og før noen skal bli sure nå, jeg vet veldig godt at ikke alle bønder mishandler dyrene sine, men det finnes likevel de som gjør det, og det føltes helt feil for meg at jeg noen gang skulle spise kjøtt igjen etter at jeg så den dokumentaren. Jeg har aldri angret siden, og har det veldig bra uten kjøtt. Jeg tenker uansett at hver enkelt må finne ut hva som er rett for seg, og ikke minst viktig. Ingen kan gjøre alt hundre prosent riktig, og der jeg er dårlig vil noen andre være flinke <3 

Skal du bo sammen med noen i Oslo?
Nei, det blir bare meg og Celine <3 Jeg kjenner meg litt ferdig med å bo sammen med andre, og gleder meg til å kunne få litt alenetid. Jeg skal jo snart komme å invadere mamma sitt privatliv, så jeg tror vi begge bare får nyte alenetid mens vi kan 😂

Hvor mye tenker du å bruke på leilighet i Oslo?
Helst ikke noe mer enn 13.000 i måneden.

Hva drikker du helst på byen?
Prosecco eller Pornstar Martini

Kan det bli noe mellom Morten og deg igjen? 
Jeg personlig tror ikke det funker å gå tilbake til eksen, og ettersom at Morten og jeg har hatt et veldig fint brudd og er gode venner nå, så ville jeg ikke gjort noe som kunne ha vært ødeleggende for det. Det er mye viktigere for meg å ha han i livet mitt som en venn, enn å gå fra hverandre som uvenner for at vi drar den for langt. Om det gir mening?

Hvilket spørsmål er du lei av å få?
“Er det slutt mellom deg og Morten?” og “sover du og Morten sammen?” 😂

Hvem bor du sammen med på hotell?
Martine, Amanda og Therese

Når står du opp og når legger du deg?
Jeg legger meg rundt 21-23 og står opp rundt 8-9

Ville du helst datet en nordmann eller amerikaner?
Jeg ser for meg at det må være veldig moro å dra på en rooftop date i New York, så jeg hadde nok ikke takket nei til en slik date om jeg hadde blitt spurt. Nå svarte jeg jo ikke akkurat på spørsmålet, men om jeg måtte velge så ville jeg kanskje sagt en amerikaner ettersom at jeg skal oppholde meg mye der fremover.

Kunne du vært med noen som var sykelig sjalu?
HEEELLLLL NOOOO!! Jeg hadde aldri akseptert å hatt en kjæreste som skulle nekte meg i å gjøre ting for at han var redd for at jeg skulle gjøre noe. Jeg hadde aldri godtatt at noen skulle sett gjennom telefonen min, fortalt meg at jeg ikke kunne være sammen med venninner og skulle visst hvor jeg var til enhver tid.

Hva er din største frykt?
At noe skal skje med mamma eller Celine

Tror du forhold som virker så perfekte på sosiale medier, er like perfekt i virkeligheten?
Noen er nok det, men jeg vil nok også tro at mange fronter det til å være mye mer perfekt enn hva det kanskje egentlig er.

Føler du at du har fått flere venner i Oslo?
Ja, det gjør jeg. Jeg føler faktisk at jeg har blitt kjent med flere ETTER at jeg flyttet. Er ikke det litt rart?

9 kommentarer

9 thoughts on “JEG SVARER PÅ SPØRSMÅLENE DERES

  1. Godt å se at du koser deg, Sofie! Det fortjener du! <3 Vil bare lufte en tanke ettersom du nå skal leie i Oslo. Jeg ville hørt med banken om å betale minst mulig på lånet i denne perioden, så det ikke blir dobbelt opp for deg/dere. Banken pleier å være veldig behjelpelig med det i kjøp og salgs perioder, så det er værd å høre! 😀 Ha en flott dag videre fine deg, kos deg og nyyyt! Klem! <3

  2. elsker kommentaren din ang kjøtt, spesielt at du velger å dele det. har du noen gang vurdert å sette deg inn i egg og melkeindustrien? de er dessverre minst like ille som kjøtt. forstår at det kan være vanskelig steg å ta da man føler man mister endel ting. kjøtt var liksom null problem å gi opp, og planen min var aldri å gi opp melk og egg. men så fant jeg ut om de industriene og kunne aldri spist noe slikt igjen. er også så mye erstatninger og produkter nå at det var mye lettere enn jeg ville antatt.. er ikke en judge kommentar, en tvang kommentar eller noe slikt. bare ett tips. ett tips jeg skulle ønske jeg fikk flere år før jeg fant ut av det som en ren tilfeldighet.

  3. Hei! 🙂
    Du spiser godteri (de gule «sure» leppene) som inneholder gelatin som kommer fra gris, da er du vel ikke 100% vegetarianer?

  4. Hei! De «hvor-er-Celine»spørsmålene har også jeg reagert på! Jesus christ. Hundepolitiet er skamløse. Det morsomme er at det er de samme folka som lar bikkjene sture hjemme alene i 8 timer i bur hver eneste dag. Godt mulig bikkja deres er «veldig glad i buret sitt altså», men hadde vovven kunne velge fritt hadde kos på sofaen m matmor frista mer enn alene i bur. Ferdig snakka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *