JEG ER AVHENGIG

Categories Blogg

Reklame | Annonselenker Nelly

Kjole. HER / Veske. HER

Etter at jeg har sett så mange snakke om Love Island UK så bestemte jeg meg til slutt for å begynne å se på jeg også. Jeg pleier vanligvis ikke å like de seriene som “alle” elsker, MEN HERREGUUUUD SÅ HEKTA JEG ER! Jeg kan faktisk ikke forstå hvorfor jeg velger å utsette meg selv for en sånn avhengighet, men jeg klarer virkelig ikke å slutte å se på. En ting som er helt sikkert, så er det at Norge har mye å lære, for herreguuud så dårlig det norske er i forhold. Jeg håper og tror at TV2 kanskje vil gjøre en bedre jobb, og kanskje satse mer på programmet enn hva TV3 gjorde. Jeg sier ja takk til flere ulike personligheter, flere som kan klikke som et par og litt mer drama.

Det norske ble jo veldig kjedelig til tider, og jeg hadde helt ærlig aldri fulgt med om det ikke hadde vært for at Andrea var med. Når jeg tenker meg om så var det Andrea som gjorde 90% av serien, da hun var den eneste som faktisk vippet litt frem og tilbake. Vi fikk i alle fall noen herlige episoder med litttt drama, så vi får bare håpe på enda mer i den kommende sesongen. 

Jeg la jo ut på Instagram at jeg hadde begynt å se på Love Island, og se på responsen jeg fikk haha!! Jeg er åpenbart ikke den eneste som er avhengig da alle disse meldingene innehold “GLED DEEEG” hahaha. 

5 kommentarer

5 thoughts on “JEG ER AVHENGIG

  1. Jeg er også hekta! Har sett UK, og nå har jeg bare en episode igjen av Australia også! Det er også like bra! Haha!
    Små gleder! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *