JEG ER I HIMMELEN

Categories Blogg

hahah se på gliset mitt.

Jeg regner med at de aller fleste fikk med seg at jeg var ute å ridde i går ettersom at jeg spammet typ alle sosiale medie kontoer jeg har, og nå skal jeg plage dere på bloggen også. Jeg har jo ikke ridd på sikkert 4-5 år, så det å endelig komme seg på hesteryggen igjen var en drøm. Jeg var jo livredd for at jeg hadde glemt absolutt alt jeg kunne, men det var nesten som jeg aldri hadde hatt en pause. Jeg ridde jo kanskje i 15 år, så det hadde nesten vært litt rart om alt plutselig bare skulle være glemt. 

For alle dere som lurer hvor jeg har vært å ridd, så har tanta mi hester. Hun er faktisk utdannet ridelærer, og er vel egentlig den som har lært meg det aller meste. Det morsomme er at hesten hennes ligner på den jeg hadde da jeg var ungdom (Isabel), så det var nesten litt emosjonelt da jeg satt meg på hesteryggen i går. Jeg var ekstremt glad i Isabel, så det var selvfølgelig kjempevanskelig da det ble bestemt at hun skulle selges. Jeg hadde uansett ingen andre enn meg selv å takke, for jeg ville heller prioritere gutter og venner på det tidspunktet. 

Altsååå, se hvor like de er?? Det morsomme er at de er to helt forskjellige raser, og Paulina er veldig mye mer trent enn hva Isabel var haha. Det er nesten litt skummelt å begynne å ri igjen, for nå har jeg lyst til å kjøpe egen hest. Jeg vet jo at jeg absolutt ikke har tid til det nå, så det får nesten bare vente til jeg er voksen og kanskje skal få barn. Morten kommenterte jo på bildet jeg la ut på Instagram at han hadde lovet seg selv å ikke bli sammen med en hestejente, så det er jo synd at vi kanskje en dag i fremtiden skal få en datter som liker å ri hehe. Jeg tror ikke dere forstår hvor lyst jeg har til å bo på gård når jeg er gammel, så da skal Morten være omringet av hester 😀 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *