SOME THOUGHTS

Categories Blogg

⭐ Jeg kan vel ikke være den eneste som føler at livet nesten er for kort til å oppleve alt man ønsker å oppleve?  Det er så utrolig mye jeg ønsker å gjøre, men jeg føler bare at jeg blir eldre og eldre haha. Jeg tror kanskje det er få som stresser så mye med alder som det jeg gjør, jeg vil virkelig bare ikke gå glipp av noe som helst. Problemet er bare at jeg ikke vet hvor jeg skal starte. 

⭐ Jeg er jo en sånn person som stresser over absolutt alt som er å stresse over, og nå som jeg har flyttet til Trondheim så har jeg begynt å stresse over hvor lite jeg ser Martine og de andre i Oslo. Jeg vet ikke hva jeg stresser over egentlig, for jeg vet jo at de vennene jeg har nå er vennskap som kommer til å vare for alltid uansett hvor mye eller lite vi ser hverandre. Jeg har jo opplevd tidligere at vennskapene ikke har holdt etter at man har flyttet til forskjellige byer, men jeg vet jo at det ikke er tilfellet her. Jeg må virkelig slutte å stresse over alt mulig, det er faktisk utrolig slitsomt haha. 

Tenk at vi er i august allerede??? Det er nesten litt skremmende å tenke på hvor fort tiden går, og før vi vet ordet av det så vil det være snø på bakken igjen. Det som er positivt for min del at sommeren snart er over at jeg endelig skal reise igjen. Nå har jeg vært hjemme så lenge så jeg klarer nesten ikke å vente til jeg skal få en skikkelig ferie. Det er jo heller ikke så lenge til jeg skal til Los Angeles igjen, wuhuu. 

⭐ Jeg er jo ganske sikker på at Morten og jeg kommer til å leie ut leiligheten neste år for å ta et år der vi bare reiser, men hva skal vi egentlig gjøre med bilen da? Tanken bare slo meg her om dagen, for det er ikke akkurat sånn at vi leier ut leilighet med bil haha. Skal den bare bli stående i garasjen? Må vi selge den? Låner den bort til venner? Altså, hva gjør man?? haha

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *