TING JEG MÅ BLI BEDRE PÅ

Categories Blogg

☁️ Jeg er ekstremt konfliktsky, og gjør virkelig alt for å unngå en konflikt. Jeg er alt for god til å gå rundt grøten istedenfor å bare si ting som det er. Jeg tør nesten kun å si ifra til mine nærmeste med mindre jeg opplever skikkelig urettferdighet. Jeg står jo selvfølgelig opp for meg selv og andre om det er noe, men jeg er bare så forbanna redd for å havne i en konflikt haha. 

☁️ Jeg må bli flinkere til å spørre mennesker rundt meg hvordan de har det. Jeg er jo ikke så glad i å bli spurt om det selv, så jeg tenker at alle andre også føler det likt. 

☁️ Jeg må slutte å irritere meg over småting, for det er så utrolig unødvendig bruk av energi. Hvorfor skal man irritere seg over bilen foran? Eller at noen snakker for høyt eller for lavt? Hvorfor skal man irriterer seg over teite ting man leser på nettet? Eller fulle mennesker på byen? Jeg gjør jo masse feil selv, så jeg skal virkelig prøve å bare klare å ignorere de små tingene som ikke har noe å si. 

☁️ Dette er ganske random, men jeg er ekstremt dårlig til å si natta når jeg legger meg. Jeg er den personen som kan sitte i stua å bare gå å legge meg uten å informere noen om det. Det er så morsomt for hver gang Morten og jeg er borte fra hverandre, så glemmer jeg å si natta når jeg legger meg. Jeg ble derfor veldig stolt over meg selv når jeg husket det. 

☁️ Ikke spise godteri hver eneste dag, hehe ups. Jeg kommer til å ha mistet alle tennene mine innen jeg er 50 år. 

☁️ Jeg må bli flinkere til å innrømme når jeg har feil, si unnskyld og legge staheten min til side. Jeg har sånn hat/elsk forhold til staheten min, for uten den så hadde jeg aldri vært her jeg er i dag. Likevel så kan jeg være litt for sta noen ganger, og det er så ekstremt irriterende. Det er så utrolig vanskelig å gjøre noe med også, men jeg jobber med saken haha!!

1 kommentar

1 thought on “TING JEG MÅ BLI BEDRE PÅ

  1. Hahah, kjenner meg igjen i noen av de der ass. Jeg også er så utrolig dårlig på å si natta til samboeren. Før så leita han overalt i leiligheten for å se hvor jeg var, nå så går han rett på rommet og der ligger jeg som regel å sover😂 uff, i starten så ble han jo veldig bekymra. Han ringte meg som regel på telefon, men jeg er jo den sniken som har på lydløs hele tiden, herregud stakker han ble jo så bekymra. Nå ler vi heldigvis av det😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *