JEG HAR BLITT FOR GAMMEL

Categories Blogg

Beklager for at jeg ikke oppdaterte dere i går, men jeg brukte store deler av dagen på å sove. Jeg har dessverre blitt en av de som er helt ødelagt dagen derpå, slik at jeg ikke klarer å jobbe. Det er ikke det at formen min er så dårlig, men jeg blir så utrolig sliten? Jeg er bare konstant trøtt, og føler virkelig ikke for å gjøre noe som helst. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor man orker å ødelegge en hel dag, men så er det likevel koselig å dra ut noen ganger også, spesielt når jeg er i Tromsø.

Vi startet kvelden hjemme hos Charlotte der vi hadde et lite jentevors. Jeg vet ikke akkurat om jeg vil kalle det for et vors, for vi så vel egentlig bare på skal vi danse og tok det veeldig rolig. Det morsomme er at vi skulle være sånn 6-8 jenter, men endte opp med å bare være oss tre. Vi hadde det likevel så koselig, og det er alltid like fint å være sammen med de vennene jeg ikke ser så alt for ofte.

May-Lisbeth er faktisk den vennen som har kjent meg lengst av absolutt alle. Jeg tror vi ble kjent da vi var sånn 6 år, og vi var virkelig uadskillelige i så utrolig mange år. Vi var knoll & tott, og gjorde absolutt alt sammen. Hun var helt klart en av de menneskene som gjorde barndommen min bra, og jeg er så glad for at jeg fikk bli kjent med henne <3

3 kommentarer

3 thoughts on “JEG HAR BLITT FOR GAMMEL

  1. Hei Sofie! For en utrolig nydelig og flott dame du er <3
    Jeg lurte egentlig bare på hvilke butikker liker du best å handle klær på i Trondheim, eller generelt, hvilke klesbutikker liker du best/handler mest på? Haha.. Eeelsker stilen din!!!
    Klem til deg fra meg <3

  2. Heisann du 🙂

    Du kan fint dra ut i tromsø å kos deg, uten å drikke alkohol. E ikke vert å drikk d når du si du blir dårlig neste dag. Drikk brus eller noe uten alkohol. Æ har aldri drukke alkohol. Å æ e snart 41 år..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *