SIST GANG JEG.. & ET BILDEDRYSS

Categories Blogg

 

Mitt siste kyss: Jeg holdt på å skrive at det var da jeg kjørte Morten på flyplassen, men han var så stresset da han var forsinket til flyet at han bare løp ut av bilen haha. Det må nok derfor ha vært da vi kysset natta dagen før han dro.

Sist gang jeg ble sjokkert: Det må vel ha være på lørdag da jeg ble kalt feit ku av en fyr på grunn av at jeg ikke visste hvem han var. Vel vel, vi lærer stadige nye ting.

Sist gang jeg ble sint: Det husker jeg ikke om jeg skal være helt ærlig med dere, det er ganske sjeldent at jeg blir sint. Vil heller si at jeg er den typen som kan bli lettere irritert.

Sist gang jeg ble flau: Når du ikke er så full selv og drar på byen, så legger du merke til veldig mye som er både kleint og flaut. Det er kanskje bare meg, men jeg blir så flau på andre fulle mennesker sine vegne. Man gjør så utrolig mye dumt som man aldri ville gjort i edru tilstand, og det kan til tider være ganske cringe å få med seg alt dette “edru”. Jeg fikk nesten litt panikk av å tenke på alle de menneskene som har tenkt akkurat det samme om meg.

Sist gang jeg gråt: Det var i går.

Siste melding jeg sendte: “Når kommer du til Tromsø?” Morten skal selvfølgelig være med å filme i disse dagene.

Sist gang jeg kranglet med noen: Jeg krangler svært sjeldent, så det må virkelig være 100 år siden.

Sist gang jeg ble lykkelig: Det må nok være i går, for da fikk jeg en skikkelig god nyhet som jeg har ventet i spenning på så lenge nå.

Sist gang jeg brukte penger: Jeg hadde så lyst til på godteri at jeg gikk på butikken i går kveld, og kjøpte candy for 80 kroner!!!

Jeg tok en avgjørelse: Jeg har ikke tatt noen særlig store avgjørelser den siste tiden, det har vært mer sånn ” når skal jeg reise til Oslo, og når skal jeg dra tilbake til Tromsø igjen?”

Blogg jeg leste: Jeg var selvfølgelig innom å så når Martine delte YouTube-video angående sitt nye sminkemerke. Herreguud som jeg gleder meg til å teste øyenskyggepaletten.

2 kommentarer

2 thoughts on “SIST GANG JEG.. & ET BILDEDRYSS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *