JEG HAR REIST

Categories Blogg

Herregud folkens, det er lillejulaften?!?! Jeg skjønner ikke hvor tiden har blitt av? Det er julaften imorgen liksom. Jeg føler det bare var noen måneder siden jeg satt rundt juletreet å pakket opp gaver, men det er altså snart et år siden. Jeg vet ikke om jeg liker eller hater at tiden går så fort, for jeg blir jo bare eldre og eldre 🙁 haha neida, alle aldre har nok sin sjarm. Det er ikke akkurat sånn at jeg ønsker å være 18 år igjen, så jeg vil nok mest sannsynlig tenke det samme om noen år.

 Akkurat nå befinner jeg meg hjemme hos besteforeldrene mine, som er ca 40 til 60 minutter fra Tromsø sentrum. For noen år tilbake måtte man ta ferge for å komme hit, så det sier vel kanskje sitt haha. La oss forresten ha et minutt stillhet for at det koster 100 kroner EN VEI for å kjøre gjennom tunnelen hit, det er faktisk helt krise.

Det skal sies at det er her jeg har skapt noen av de beste barndomsminnene mine. Jeg har ledd, jeg har lært, jeg har vært forelsket, jeg har hatt kjærlighetssorg, jeg har hatt min egen hest og jeg har fått vokse opp på en helt magisk plass. Selv om det har vært en del nedturer, så har jeg SÅ mye å være takknemlig for. Jeg er så glad for at jeg klarer å se tilbake på fortiden min med et smil og ikke sorg. Selvfølgelig kan jeg kjenne på den også, men jeg prøver å fokusere på de minnene som gjorde meg lykkelig.

4 kommentarer

4 thoughts on “JEG HAR REIST

  1. Du har sikkert svart på det før.. men hvis du snakker med nordnorsk dialekt med familien, gjør du også det med Morten da han snakker det selv? Eller blir det «liksom feil»?

    Jeg bytter selv mellom østlandsdialekt og nordnorsk.. men jeg snakker nordnorsk så langt det lar seg gjøre hele tiden (så lenge folk skjønner meg), men alltid nordnorsk med alle som snakker det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *