MERRY CHRISTMAS

Categories Blogg

Jeg får ikke sagt det nok, men jeg synes det er skremmende å se hvor fort tiden går. Jeg synes det er helt sykt at det er julaften i dag, for med min tidslinje så er det enda sommer haha. De siste årene har jeg fått et veldig fint forhold til vinter og jul, så jeg storkoser meg selv om tiden stresser meg litt.

Jeg synes det er så koselig å være hjemme igjen å bare være. Jeg slapper helt av, sminker meg nesten ikke, bryr meg ikke så mye om å oppdatere og bare… lever. Jeg klarer ikke å forstå hvordan jeg kunne mislike så sterkt å være her for bare noen år tilbake, men det har nok mye med hvordan det var å vokse opp i Tromsø. Nå som jeg har klart å legge det litt bak meg så klarer jeg å sette pris på alt jeg har rundt meg. De fine vennene mine, naturen, roen og ikke minst familien min.Nå skal vi snart spise mat og få pakket opp julegaver. Jeg gleder meg som en unge da jeg selv føler jeg har kjøpt julegaver jeg vet de rundt meg vil bli glad for. Jeg snakket med bestevenninnen min i går da jeg fikk hennes julegave, så måtte jeg avslutte samtalen med å minne henne på at hun måtte kontakte meg når hun hadde åpnet gaven min, haha! Jeg tror det er noe hun vil bli veldig glad for, så det er derfor jeg synes det er så morsomt. Det hadde jo faktisk vært enda morsommere om jeg hadde bommet helt å kjøpt hun noe hun egentlig ikke ville ha, hahha uff..

Jeg vil uansett bare ønske alle mine fantastiske følgere en god jul. Jeg håper dere får en fantastisk kveld sammen med de dere er glad i, det fortjener dere alle. Så vil jeg bare takke dere for at dere trykker dere inn her hver eneste dag og følger meg på mine andre plattformer. Dere har gitt meg den beste julegaven jeg noen gang kunne fått, i love you so much ♥

Forresten, husk at julaften er en viktig dag for veldig mange barn og unge. Det er ikke en dag der du som voksen skal drikke deg full. Jeg får helt vondt inni meg av å tenke på alle barna som gruer seg til denne dagen for at de har voksne som ikke klarer eller orker å kontrollere alkoholinntaket. Skjerp deg.

3 kommentarer

3 thoughts on “MERRY CHRISTMAS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *