MINE RARE FOBIER

Categories Blogg

Jeg la ut et innlegg på Instagram der jeg trengte litt inspirasjon til blogginnlegg, og jeg fikk et tips jeg selv synes var veldig morsomt. Vedkommende ba meg skrive om rare fobier eller rare ting jeg gjør. Jeg tenkte derfor at det kunne bli et litt morsomt “bli kjent med meg” innlegg. Enjoy ♥ 

👎 Som mange av dere allerede vet så HATER jeg tær. Jeg synes ikke bare alle andre sine er ekle, men også mine egne. Jeg kan begynne å grøsse om jeg kommer borti tærne mine, og det er alltid en kamp de gangene jeg må klippe tånegler, ÆSJ! Jeg kan også begynne å gråte om jeg får en sokk på meg, eller noen andres tær i nærheten av meg.

👎 Jeg takler ikke bomull, uuughhhh. Det finnes ikke en verre følelse enn å kjenne på bomull, spesielt ikke bomullspads. Jeg klarte med et uhell å kjøpe meg bomullsokker i sommer og jeg fikk helt panikk da jeg tok de på foten min. Jeg måtte forte meg å dra de av mens jeg hylte, haha. Stakkars Morten, han skjønte jo ingenting.

👎 Jeg hater ikke bare tær, men også navler. Jeg kan noen ganger få helt vondt inni meg av å tenke på at noen skulle tatt meg inni navlen min, det er så ekkelt at jeg kan ikke beskrive det engang. Morten vet hvor redd jeg er for det, så han pleier å true meg med “navle Ivar” 🙁 Har vi en diskusjon så gir jeg meg med en gang, haha.

👎 Oppkast. Jeg takler ikke å kaste opp da det er et eller annet med følelsen man får når oppkastet kommer gjennom halsen. Verdens ekleste forklaring, men herreguud som jeg hater det. Jeg prøver alltid å unngå å kaste opp da jeg blir skikkelig redd og uvel flere timer senere.

👎 Jeg fikk faktisk frysninger nedover kroppen i det jeg begynte å tenke på det her, men.. DÅRLIG ÅNDE!! Jeg får en helt syk reaksjon som jeg ikke klarer å styre med engang noen har grusom ånde, og jeg må alltid si ifra. Jeg sier selvfølgelig ikke ifra til ukjent, men vennene mine har fått beskjed om tyggis en god del ganger, hehe.

👎 Det som ligger igjen i bunnen av en flaske eller kartong. Jeg tror faktisk jeg heller hadde kastet opp enn å drikke det som ligger igjen i en brusflaske for eksempel, usjjj.

👎 Jeg må alltid dusje etter sex da jeg føler at man blir skitten, ekkel og svett av å ha det, hahaha… Jeg synes det er like ekkelt å ikke dusje etter sex som trening.

3 kommentarer

3 thoughts on “MINE RARE FOBIER

    1. Det er jo litt annet med en bomullspadd og klær da, haha 😀 de kjennes jo ikke likt ut i det hele tatt. Det verste er uansett det som er i midten, om du deler padden i to ÆÆÆSJ! haha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *