JEG SVARER PÅ DET SOM ER GOOGLET OM MEG

Categories Blogg

Utøya
Jeg ble ikke akkurat sjokkert over at Utøya er det som er googlet mest om meg nå med tanke på serien som NRK har laget. Jeg har fått mange spørsmål om jeg har sett den og hva jeg tenker rundt den. Jeg bestemte meg for å se et par episoder ettersom at jeg fikk høre fra flere at det var en bra serie. Jeg klarte ikke å se så veldig mye av det, men jeg fikk inntrykket av at NRK har gjort en veldig bra og ikke minst viktig jobb av det lille jeg har sett.

Blogg
Jeg må ærlig innrømme at jeg trodde det skulle være noe litt mer spennende som var det som var nest mest googlet, men det var vel så enkelt som at noen ville finne bloggen min, haha.

Trondheim
Ikke så veldig unaturlig at Trondheim er høyt på listen med tanke på at vi flyttet dit for nesten et år siden. Jeg regner med at det googles for å finne hva jeg eventuelt har skrevet rundt det, kanskje noe informasjon om bolig og hvor vi eventuelt bor. Jeg kan si så mye som at vi bor i verdens hyggeligste nabolag på Heimdal. Jeg tuller ikke når jeg sier at vi har de beste naboene. De har vært så velkommen og hjelpsomme siden dag en.

Skatteliste
Jeg regner med at noen har vært nysgjerrige på hva jeg tjente i 2018, og det vel rundt 940.000 om jeg ikke tar feil. Om dere er nysgjerrig på hva jeg tjente i 2019 så var det vel i underkant av 900.000. Jeg tjente derfor litt dårligere i fjor, men i 2018 hadde flere av bloggerne som var under nettavisen en ganske bra garanti som forsvant en stund etter at Egmont tok over. Jeg tjente derfor egentlig bedre siden jeg ikke hadde garantien i fjor, men who cares egentlig. Jeg er bare fornøyd så lenge jeg kan leve av det jeg liker. Jeg er også ganske stolt over meg selv og hva jeg har fått til, og håper at jeg bare klarer å fortsette å bygge på dette <3

Lønn
Jeg svarte vel egentlig på det ganske bra over her, så jeg har ikke noe mer spennende å komme med, haha.

Alder
Jeg er 24 år og fyller 25 i slutten av mars.

Far
Jeg tror kanskje at dette kom etter episoden med bloggerne der de var med på graven til pappa. Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare på dette da de aller fleste av dere allerede vet.. <3

Fengsel
FENGSEL???? :))) nei.

Morten Botten
Så morsomt at denne enda er på den listen <3 Vi har jo vært sammen i snart 3 år. Det er seriøst skremmende hvor fort tiden har gått.

Instagram
Sofieenilsen 😀

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *