JEG SVARER PÅ NOEN RYKTER

Categories Blogg

At dere selger på grunn av økonomi?
Det er jo for det første veldig vanskelig å få lån av banken om økonomien ikke er til stedet, og vi har heller ikke lånt så alt for mye penger. Så nei, det stemmer ikke. Grunnen til at vi selger er ikke noe mer dramatisk enn hva som allerede er sagt i blogginnlegget. Det er virkelig ikke noe juicy gossip, så jeg må dessverre skuffe noen av dere der. Vi selger for at livet har endret seg veldig de siste månedene.

At du skal flytte tilbake til Oslo?
Som jeg har sagt før så skal jeg fortelle dere mer om hva som skjer etterhvert. Jeg har ikke bestemt meg 100% for hva jeg skal gjøre enda, så jeg vil derfor ikke si noe heller.

Du sier du skal reise til USA, men har ikke tenkt å gjøre det?
Jo, det har jeg. Jeg reiser tilbake i April, og kommer til å være der i 3-4 uker. Jeg skal reise en del frem og tilbake dette året for å finne ut om jeg har lyst til å begynne å studere der. Jeg skal bruke tiden min godt, men jeg er ganske sikker på at jeg har lyst til å begynne å studere markedsføring og business.

Morten er ikke med til Sri Lanka for at det er dårlig stemning mellom dere?
Nei, det stemmer ikke. Morten er ikke med hit for at han hadde en 100% jobb da denne turen ble bestemt. Han kunne ikke ta seg fri, så da ble Elise med <3 my partner in crime.

Stemmer det at du ikke godkjenner kommentarer som ikke er positive? 
Nei, det stemmer ikke. Jeg godkjenner så og si alle kommentarene som kommer inn, men det er noen få tilfeller der kommentarene som omhandler andre eller ting jeg ikke ønsker å svare på at de ikke godkjennes.

10 kommentarer

10 thoughts on “JEG SVARER PÅ NOEN RYKTER

  1. Jeg synes du virker så ekte, hvis man kan si det sånn. Du virker så god og snill mot dine. Alle skulle hatt en venn som deg! Morten er heldig!

    Gøy å lese bloggen din. Er det noe sted du selger klærne du ikke bruker lenger? 🙂

  2. Hmmm jeg åsså vil starte en blog og oppmuntre folk i deres liv og episoder eller hva enn det måtte være !

  3. Du virker så ukomfortabel i din egen kropp.. Du poserer så unaturlig for å liksom skjule magen din. Du har en flott kropp, vær stolt av den eller gå i klær som du trives i?

  4. Det jeg finner positivt med denne bloggen, er at du legger ut uredigerte bilder av formene dine. Legg på farger og kjør på! men du facetuner deg ikke slankere eller noe sånn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *