JEG SVARER PÅ NOEN RYKTER

Categories Blogg

At du nesten ikke henger med de gamle vennene dine nå som du har blitt kjent med Elise?
Nei, det stemmer så absolutt ikke. Grunnen til at jeg er mer med Elise er for at det er vi to som har mest tid til å henge. Hun er også selvstendig næringsdrivende som meg, og bestemmer derfor dagene sine selv. Jeg er uendelig glad for at jeg har fått blitt kjent med Elise, men det vil ikke si at jeg har byttet ut mine andre venner. Det er plass til alle, og jeg er langt i fra en sånn person som bare kan ha en venn om gangen. Jeg er så heldig at jeg har så mange fine venner, og jeg kunne aldri byttet de ut mot noe som helst <3

Morten flytter på grunn av at det er slutt mellom dere?
Jeg forstår at det er mange der ute som håper på litt dramalama, men det er ikke en mer dramatisk grunn enn at Morten har fått jobb. Jeg vet ikke hvor mange ganger vi må fortelle det for at enkelte der ute skal godta sannheten, men det er altså sånn det er. Den nye jobben hans krever at han er i Oslo mandag-fredag, og det hadde derfor vært veldig tungvindt for han om han skulle pendle frem og tilbake hver dag.

At du skal flytte etter Morten til Oslo?
Ikke akkurat nå, men det er vanskelig å si hva som kommer til å skje om et år eller to. Jeg tror nok at jeg vil flytte til utlandet før jeg eventuelt vender tilbake til Oslo. Jeg trives jo også så godt i Trondheim, så det er absolutt ikke noe jeg stresser. Skulle jeg noen gang flyttet tilbake hit, så hadde det vært uaktuelt å bo i sentrum igjen med tanke på Celine.

At du bruker hestehale for å provosere følgerne dine?
Hahahah hæææ??? Jeg bruker hestehale for at jeg synes det er fint, og om noen lar seg provosere så lett så er det virkelig ikke mitt problem.

At Ingrid og du ikke er like gode venner lengre?
Jeg vil vel heller si tvert i mot, for personlig så føler jeg bare at Ingrid og jeg har blitt mye bedre venner enn hva vi kanskje var før. Vi ble veldig godt kjent i NYC og jeg fikk se så mange sider av Ingrid som jeg virkelig ikke visste om. Hun er fantastisk <3

Stemmer det at du tilgir alle som ikke behandler deg bra?
Både ja og nei. Jeg klarer ikke å være sur på noen over lengre tid, og føler at livet er for kort til å gå rundt å bære nag over små bagateller. Behandler noen meg dårlig så tar det meg bare noen dager så er det “glemt”. Det spørs selvfølgelig hva vedkommende har gjort, men jeg er en veldig tilgivende person. Alle mennesker gjør feil, og jeg tenker at om du er en av de som aldri tilgir, så må du også være veldig forsiktig med å gjøre feil selv.

8 kommentarer

8 thoughts on “JEG SVARER PÅ NOEN RYKTER

      1. Mener du at det ikke er lenge til det skjer eller at det ikke skjer før om lenge? Skjønte ikke helt😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *