PRESSEDAG MED BLOGGERNE

Categories Blogg

I går hadde vi pressedag med Bloggerne der vi tok bilder og filmet litt til kommende sesong, noe som var så morsomt. Jeg skrev litt om det på Instagram i går, men jeg er bare så evig takknemlig for å ha blitt kjent med alle sammen. Det er en helt fantastisk gjeng som jobber både foran og bak kameraet, noe som er så viktig når man skal dele mye av livet sitt. Jeg fikk jo også møte Iselin for aller første gang i går, og for ei rå dame. Jeg synes det er kult at vi har fått inn noen med sterke meninger som virkelig tør å by på seg selv. Jeg hadde selv aldri turt, så jeg er helt sikker på at hu kommer til å bli et friskt pust i den kommende sesongen. Det er jo også veldig morsomt at Anne Brith er med igjen, og jeg er helt sikker på at dere har mye å glede dere til.

Jeg er i alle fall veldig spent på å se bildene vi tok i går, for jeg ble veldig fornøyd med de jeg fikk se. Bildene av Morten og meg ble så fine, selv om det kanskje ikke så sånn ut på videoen jeg delte på Snapchat. Det morsomme er at jeg har VONDT i nakken i dag for at jeg måtte stå i en så rar stilling. Jeg tror egentlig at Morten og jeg ikke har høyden til å ta slike bilder, men jeg gleder meg veldig til å se resultatet. Jeg er så spent på sesong 12 da jeg har delt utrolig mye, og egentlig mer enn hva jeg trodde jeg kom til å dele. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg kanskje var litt for opptatt av hva andre synes om meg da vi spilte inn forrige sesong. Jeg har følt meg litt misforstått til tider, og var nok dessverre litt for opptatt av å motbevise. Jeg viste jo frem den jeg virkelig er, men jeg var nok litt for redd til å dele alle sidene av livet og hverdagen.

Jeg har derfor åpnet meg skikkelig opp denne sesongen, og jeg håper at dere vil like å bli enda bedre kjent med meg. Det er ikke alt som kan deles gjennom en blogg, så jeg er veldig glad for at jeg endelig har turt å tatt denne muligheten <3 Det er alltid litt skummelt å skulle åpne seg opp, men jeg er ganske sikker på at jeg vil være takknemlig for det senere.

16 kommentarer

16 thoughts on “PRESSEDAG MED BLOGGERNE

  1. Det virket som du gjorde alt for å få sympati og bli mer likt. Det blir for tilgjort. Hvorfor er du ikke bare deg selv? Blir feil å bruke din fars død for å øke «populæriteten» din.

    Har forstått det sånn at du i denne sesongen, skal bruke det at din mor ikke var ressurssterk da du vokste opp som din storyline. Jeg merker jeg blir kvalm av dine verdier.

    1. Det suger å tenke på at skattepengene mine går til mennesker sånn deg. Jeg jobber og betaler for at du skal sitte hjemme å hate på andre mennesker som gjør noe med livet sitt. Jeg blir kvalm av å se at du bruker det verste som har skjedd mot Sofie for å prøve å få en reaksjon.

    2. Unnskyld meg men jeg merker at jeg blir litt kvalm av verdiene DINE. Hvem faen sier noe sånn. Ikke rart at folk ikke åpner seg opp og deler av seg selv.

  2. Hei! Linken vil ikke fungere med meg så kommer bare inn på hjemmesida til Nelly. Vet du hva kjolen heter?🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *