JEG SVARER PÅ PÅSTANDER/SPØRSMÅL

Categories Blogg

At du blir fort full når du er ute å drikker å kan komme med frekke utsagn? 
Hadde du spurt meg om dette for 3-4 år siden så ville svaret vært ja. Jeg vet ikke helt med den “frekke utsagn”, men jeg drakk meg veldig full. Jeg føler det er litt sånn ungdomsgreie å bare drikke for å bli full? Jeg er uansett ikke der mer. Jeg føler selv at jeg har ganske god kontroll over inntaket mitt da jeg er redd for å drikke meg alt for beruset. Jeg liker å ha kontroll over det jeg gjør, og jeg vil huske hele kvelden når jeg våkner opp dagen etter. Det er mye skummelt som kan skje om man drikker alt for mye, noe jeg håper dere også tenker på 🖤 Jeg skal heller ikke påstå at jeg aldri har vært frekk i fylla, for det har jeg nok. Det er likevel ikke sånn at jeg drikker meg skikkelig full og er ufyselig mot alt og alle haha. 

Stemmer det at du har prioritert jobb ovenfor Morten?
Det stemmer vel mer at jeg har prioritert jobb fremfor alt og alle. Jeg har jobbet ekstremt hardt de to siste årene for å ha kommet meg hit jeg er i dag. Denne bransjen er på ingen måte enkel, og veien er kanskje litt lengre å gå etter at man har vært med på et TV-program som Paradise Hotel. Jeg føler at vi som har vært med ofte ikke blir tatt seriøst, for at vi kommer til å dø ut eller forsvinne etter noen måneder uansett. Det er også ekstremt mange fordommer rundt Paradise Hotel deltakere, og det er noen annonsører som ikke ønsker å jobbe med mennesker som har vært med der. Jeg ble jo fortalt hele veien at jeg kom til å dø ut med engang Paradise sluttet å gå på TV, og at forholdet til Morten og meg kom til å vare i 8 måneder før vi gikk fra hverandre. Jeg hadde drømt om denne muligheten så lenge jeg kan huske, så jeg valgte å gi 100%. Jeg måtte si nei til utrolig mye på grunn av at jeg måtte være hjemme å jobbe, men jeg angrer virkelig ikke et sekund. Jeg holder på å bygge et liv for meg selv akkurat nå, og da må man noen ganger være den kjipe. Morten har hatt full forståelse hele veien, og det har vært mer en nok tid til han også 🖤

Stemmer det at Morten får lønn av deg hver måned?
Det hadde vel vært drømmen for Morten, eller hva?? hahah. Det stemmer selvfølgelig ikke, Morten må jobbe for sine egne penger. 

At du har en aktiv profil på Tinder?
Nei, det stemmer ikke. Jeg er sikkert ikke den eneste, men jeg har et skikkelig problem med at bildene mine brukes i apper og på forskjellige nettsider. Jeg har fått tilsendt “profilen min” fra Tinder, Badoo?, Sukker og et par andre spesielle nettsider der man søker eldre menn osv. Jeg er ikke ute på sjekkern etter det ene eller det andre, så om dere finner en profil som bruker mine bilder vær så snill å rapporter. 

Stemmer det at du har gått ut av Side2?
Nei, det stemmer ikke. Jeg blogger fortsatt under Side2, altså Egmont. 

At du redigerer bildene dine på Instagram?
Jeg har fortalt dere før at jeg kan gjøre huden min smoothere om jeg har noen urenheter eller andre ting som gjør meg litt usikker, men utenom det så redigerer jeg ikke bildene mine. Jeg har for eksempel aldri redigert kroppen min, og kommer heller aldri til å gjøre det. Det er bare å ta seg en titt på Instagram så vil man fort se at det ikke er så mye redigering bak. De aller fleste bildene mine redigeres i Lightroom å der kan man kun justere lys og farge. Jeg har vel et bilde som ble redigert alt for mye, men det så jeg helt ærlig ikke før jeg begynte å få kommentarer på det. Jeg redigerte huden min ettersom at sminken hadde gått av på flere steder og jeg hadde skikkelig glinsende hud. Jeg har aldri hatt problemer med at huden min ser “svett” ut tidligere, men det er noe som har kommet det siste årene. Jeg skal være ærlig å si at jeg har hatt litt problemer med det ettersom at enkelte mennesker må påpeke alt. Jeg har egentlig lenge tenkt på å slette bilde ettersom at jeg har innsett hvor lite fint det egentlig er, men så liker jeg å stå inne for det jeg har gjort. Det må være rom for å gjøre feil og endre mening, noe jeg definitiv har gjort når det kommer til dette bildet hehe. Jeg har lært av mine feil, og vil aldri overdrive så mye igjen. Det ser jo bare helt dust ut 😂

4 kommentarer

4 thoughts on “JEG SVARER PÅ PÅSTANDER/SPØRSMÅL

  1. Det løshåret ditt er bare helt forferdelig. Det er ikke fint i det hele tatt. Og hvorfor tar du bilder med en skitten topp på deg?

    1. Anonym: Jeg har aldri skjønt hvorfor man har behov for å slenge ut slike kommentarer om andres utseende? Hva så liksom? Hvem bryr seg ? Husk at hvordan du behandler andre mennesker, sier mer om deg enn de du rakker ned på.

      Stå på Sofie !☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *