PRESSEDAG, VIXEN OG LANSERINGSFEST

Categories Blogg

Reklame | Nelly & NA-KD

Genser HER / Bukse HER

Tirsdag
I dag skal jeg bare jobbe, jobbe, jobbe, jobbe, få “besøk”, jobbe, trene og jobbe enda mer. Jeg har mye å forberede før avreise i morgen, og må derfor prøve å komme inn i skikkelig workmood nå.

Onsdag
Elise og jeg reiser til… OSLO. Jeg skal være borte i nesten en uke, og det er på dager som dette jeg kjenner at jeg savner å bo der. Jeg var jo veldig klar over at det var enklere å bo i Oslo med tanke på jobb, og nå som jeg skal inn og ut av hotell og overnatte hos venner så kjenner jeg at det hadde vært godt å hatt et fast sted å bo. Det skal likevel sies at dette er den første uken jeg har hatt så mye som skjer, og jeg har nesten bodd i Trondheim i et år. Jeg har vel derfor ingenting å “klage” over, og det er jo bare deilig at man har mye å gjøre.

Torsdag
Dagen starter hos TV2 klokken 09.30 der vi skal ta bilder og ha pressedag til den nye sesongen av Bloggerne. Vi skal holde på til ca 13.00, og etter det skal jeg få i meg en kjapp lunsj før turen går videre til Spraytanhuset. Etter jeg har vært der er det rett til drammen for å endelig få fikset neglene mine igjen. Jeg har ikke vært hos Martine siden november, så dere kan tro jeg gleder meg. Resten av kvelden skal nok brukes til å slappe av, spise god mat og lade opp til de neste dagene

Fredag
Jeg har ikke noe som skjer før jeg skal på møte klokken  14.00 på formiddagen, så da er planen å få jobbet mest mulig før den tid. Jeg vet at det kommer til å bli lite tid til jobb, så det er viktig å utnytte de timene jeg har ledig. Etter møtet er det vel egentlig bare hjem å ordne seg før gjengen skal samles på hotellrommet til Martine og Ine for et lite vors før Vixen. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke dra, men etter litt mas og “press” fra alle kanter så takket jeg omsider ja. Jeg liker virkelig ikke slike eventer, men jeg får bare krysse fingrene for at det blir bedre dette året. Nå er vi en ganske fin gjeng som skal dra sammen, så jeg er helt sikker på at det kommer til å bli veldig gøy <3

Lørdag
Jeg skal helt klart prioritere å sove litt etter fredagens festligheter. Kjenner jeg Elise og meg rett så kommer vi nok til å gå å se litt i butikker, spise en digg lunsj og ta litt bilder. Jeg må også komme meg en tur på Yummy Heaven slik at jeg er godt forberedt til å chille i sengen på søndag. På kvelden skal vi til Amanda for å feire bursdagen hennes, så jeg er helt sikker på at vi kommer til å dra en tur ut på byen.

Søndag
Som jeg skrev over her så skal jeg chille i sengen store deler av dagen, og selvfølgelig få jobbet litt. Jeg gleder allerede til å trykke i meg en hel godteripose fra Yummy og helt sikkert litt takeaway fra Max. Jeg synes det er så kjipt at vi kun har Max på flyplassen her i Trondheim, og håper at vi en gang får det utenfor også. Jeg har til tider vært så desperat etter Halloumi-burger at jeg har vurdert å bestille meg en flybillett bare for å spise, haha. Jeg hadde selvfølgelig ikke gjort det, men jeg skal ikke nekte for at jeg har vært inne på tanken. På ettermiddagen/kvelden skal vi på lanseringfesten til Sophie Elise for kolleksjonen hun har hatt sammen med Mymuse. Jeg synes hun har designet SÅ mye fint, og jeg kan virkelig ikke vente til jeg får pakken hun har sendt til meg.

Mandag
Jeg regner med at mandagen vil gå bort til en del jobb, mat og bilder. Jeg kjenner jeg gleder meg til å komme vekk fra snøen, og endelig få tatt litt “sommerlige” bilder igjen. Jeg har bestemt meg for at jeg skal være flink med bilder denne uken ettersom at jeg har vært så sløv den siste måneden. Jeg har ingen unnskyldninger annet enn at jeg ikke har orket å kjempe mot lyset, så jeg har faktisk vært så lat, hehe. På kvelden er det FØRSTE epiosde av Bloggerne, og det skal selvfølgelig feries med en liten fest.

5 kommentarer

5 thoughts on “PRESSEDAG, VIXEN OG LANSERINGSFEST

  1. Så blir ikke noe av å komme seg en tur på den amerikanske ambassaden?
    Tenkte meg at du bare prater og drømmer stort, men aldri gjennomfører. Trist!

  2. Så kos at dere har fått mye tid sammen siden nyttår! 😀 Har en fin quote til deg som jeg falt for: The best project you will ever work on, is you. SÅ enkel og SÅ sann! Stor klem! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *