MINE PLANER FOR HELGEN

Categories Blogg

Fredag: 
Etter noen dager med chill, god mat og alkohol så er jeg veldig klar for å komme meg på trening. Jeg synes det er så deilig at treningssentrene har åpnet igjen, og koser meg skikkelig nå som jeg endelig kan komme helt hundre prosent tilbake til mine gamle rutiner. Planen var egentlig å dra til Drammen etter trening, men det ble dessverre avlyst. Jeg skal derfor bare bruke fredagen til å være med Celine, gå lange turer og få jobbet MASSE. Jeg har skikkelig motivasjon for tiden, og det er så digg.

Lørdag:
Jeg kjenner at jeg har vært skikkelig trøtt denne uken, og mistenker at det er på grunn av pollen. Jeg er jo egentlig ikke allergisk, men jeg har reagert skikkelig denne sommeren. Jeg kommer nok derfor til å sove ut før jeg skal en tur på trening. Jeg tenker også å komme meg en tur til byen for å handle de siste tingene jeg trenger til leiligheten min. På kvelden skal vi jentene å spise på Nodee som ligger på Barcode, før vi skal en tur ut på byen.

Søndag:
Jeg kjenner allerede at det frister å skrive at jeg skal sove lenge, men det kan jeg altså ikke. Martine kommer hit ettersom at vi skal spille inn litt YouTube videoer og ta litt bilder. Vi skal ha en skikkelig jobbdag, og det er vel ikke en mer perfekt måte å avslutte uken på. Personlig så synes jeg de beste dagene er når jeg er skikkelig produktiv, og får jobbet mest mulig.

Hva er dine planer for helgen? <3

2 kommentarer

2 thoughts on “MINE PLANER FOR HELGEN

  1. Det høres bra ut skjønne deg! Kos deg med planene! Er ferdig trent, og nå blir det familie helg på meg! Gleder meg masse!😁 Bursdag, soool, god mat, snacks og godis! Klem❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *