JEG TRODDE ALDRI JEG SKULLE SI DET

Categories Blogg

Det siste halvåret har jeg jobbet ekstremt mye med hvordan jeg tenker, og har måtte omstille meg mye når det kommer til tankegang og hva jeg velger å legge tiden og energien min på. Som dere vet så var jeg veldig innstilt på å reise dette året, men som veldig mange andre så endret planene mine seg totalt. Det var ikke bare planene mine som endret meg, men jeg sto også midt oppi et hussalg, bilsalg, brudd og en helt ny hverdag. Jeg har aldri følt meg så lost som det jeg gjorde på starten av dette året, og jeg forsto til slutt at jeg måtte endre måten jeg tenkte på for å få det bedre med meg selv.

Jeg kan ikke gjøre noe med situasjonen  vi befinner oss i, annet enn å vente. Det hjelper derfor ikke å irritere seg over alt som ikke skjedde dette året, men heller gjøre det beste ut av det. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har vært ganske negativt med tanke på å flytte til Tromsø, for det er en ting å være der som en mellomstasjon når jeg reiser, så er det en annen ting å faktisk bo der. Jeg synes jo Oslo er lite, så dere kan se for dere hvor rastløs jeg kommer til å føle meg i Tromsø 😂 Jeg har derfor vært veldig negativ rundt det å flytte hele veien til nord, og jeg vurderte derfor å leie langtidsleie i Oslo for et år. Etter litt frem og tilbake så fant jeg ut at det siste jeg ville var å binde meg til noe akkurat nå, så da følger jeg bare det som alltid har vært planen min.

Jeg tror helt ærlig jeg har godt av å komme litt hjem å tilbringe tid med venner og familie. Være mer sammen med besteforeldrene mine, tantebarn og mamma. Jeg har gått rundt med mye dårlig samvittighet for at jeg har vært dårlig til å prioritere familien min hjemme i nord, og derfor skal jeg virkelig utnytte tiden fremover til å gjøre akkurat det. Jeg tenker også å begynne å ri igjen, og jeg vurderer å begynne på ridekurs for å få tilbake litt gamle teknikker. Jeg skal være masse sammen med vennene mine, og la oss ikke glemme at Tromsø er utrolig vakkert på vinterstid. Jeg har derfor mye fint å se frem til, og jeg gleder meg faktisk til å komme hjem igjen <3 Jeg trodde aldri jeg skulle si akkurat det, men det er utrolig hvor mye man kan endre med å gå litt inn i seg selv og reflektere over hvordan man ser på enkelte situasjoner.

En annen ting som  er veldig positivt med Tromsø, Sandra bor der! (Ikke det beste bildet av oss, men det var det eneste jeg hadde😂) For dere som ikke vet hvem Sandra er så er det venninna til Martine, som jeg har vært så heldig å bli kjent med <3 Jeg er derfor helt sikker på at jeg kommer til å kose meg de tre neste månedene, også er det et nytt år med nye muligheter 😍

2 kommentarer

2 thoughts on “JEG TRODDE ALDRI JEG SKULLE SI DET

  1. Så bra at du ser frem til det! 😀 Det er så sant det du sier! Hvis man jobber med seg selv, og klarer å snu tankegangen, da er det meste mulig altså! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *