JEG VIL DRA TILBAKE

Categories Blogg

Dere som har fulgt meg en stund nå har vel kanskje skjønt at jeg har en veldig stor lidenskap når det kommer til reising. Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig, motivert og avslappet. Det er så utrolig deilig å bare kunne legge vekk alt av bekymringer, og bare leve. Det å reise ble som terapi for meg etter alt som hadde skjedd, spesielt med tanke på at jeg ikke klarte å åpne meg opp til noen. Det ble liksom en lett utvei for å “glemme” alt som hadde skjedd, i tillegg til at jeg fikk oppleve verden. Det er absolutt ikke slik at jeg har blitt født inn i det å reise mye, for jeg var tross alt ikke på min første sydentur før jeg var 18 år gammel. Vi hadde rett og slett ikke råd til å dra på ferie da jeg var barn. Jeg hadde uansett så mange fantastiske sommerferier hjemme i Norge så jeg føler ikke at jeg har gått glipp av noe. Det er aldri for sent å oppleve verden, det er sikkert og visst. 

Her om dagen kom jeg over noen bilder fra da Martine og jeg reiste til Nice og Monaco. Jeg var jo ikke akkurat spesielt glad i Frankrike etter Paris, men jeg fikk virkelig et helt annet inntrykk av å komme meg ut av storbyen. Det var ekstremt vakkert, og menneskene var mye hyggeligere. La oss ikke glemme at de var mye flinkere i Engelsk, noe jeg synes er veldig rart da Paris åpenbart har flere besøkende. Martine og jeg ble i alle fall så forelsket i Monaco at vi bestemte oss for at det var et sted vi skulle reise en gang i året. 

Jeg kjenner at jeg lengter skikkelig tilbake, og vi har vært inne på å kanskje booke oss en liten tur i løpet av september. Det er jo bare en liten flytur unna, så hvorfor ikke? Jeg kjenner at jeg lengter skikkelig etter å flykte litt fra hverdagen. Komme meg bort fra alt som skjer hjemme, og finne litt ny motivasjon. Jeg trenger noe nytt å skrive om, ta bilder av og lage videoer av. Det som kanskje er litt dumt med meg er at om jeg virkelig elsker et sted, så reiser jeg alltid tilbake gang etter gang. Jeg burde kanskje oppleve noe nytt istedenfor, men jeg bare lengter så etter Nice og Monaco.. <3 Det er jo dit jeg har aller mest lyst til å reise, men jeg føler kanskje at jeg burde oppleve noe nytt. Det er jo bare noen måneder til jeg drar til Los Angeles, og der har jeg jo aaaldri vært før. 

Bare for at jeg er litt nysgjerrig, hva er det som gir deg ro i sjela? og ny motivasjon?

7 kommentarer

7 thoughts on “JEG VIL DRA TILBAKE

  1. Ville bare si takk for hvor hyggelig du var da jeg gikk bort til deg på festningen! Du er virkelig herlig <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *