ER MAN EGENTLIG BEST I JOBBEN SIN?

Categories Blogg

Reklame | Annonselenker Nelly

Den siste tiden har jeg søkt mye ny informasjon og har hatt et sterkt behov for å kunne utvikle meg. Jeg har begynt å lese en del bøker, og det er skremmende hvor mye du kan lære av å faktisk interessere deg for noe annet enn å scrolle nedover Instagram. Jeg har vel kanskje innsett at jeg har søkt informasjon på feil steder, og at jeg på en måte har blitt stående litt fast. Jeg har ikke følt noe særlig utvikling det siste året, noe som igjen har gjort at jeg følt meg litt nedenfor. Det har alltid vært viktig for meg å lære nye ting, presse meg utenfor komfortsonen og gjøre noe nytt.

Etter at jeg fikk bloggen så har jeg lært og utviklet meg ekstremt mye som menneske. Jeg har dummet meg ut, tråkket feil, gått veier som jeg kanskje trodde var riktig for meg også har jeg senere innsett at jeg tok feil. Jeg føler virkelig har jeg har vokst som menneske, samtidig som at jeg kanskje har stått litt fast når det kommer til jobben min. Den største forskjellen på da jeg hadde en “vanlig” jobb er at jeg alltid møtte andre mennesker. Jeg tror det er veldig viktig å omgås mennesker som er forskjellig fra deg. Mennesker som tenker annerledes og kanskje har et helt annet syn på ting enn hva du har. Jeg lærte veldig mye i mine tidligere jobber, for jeg var rundt mennesker som visste mer enn meg. Mennesker som kunne lære meg at det var bedre å gjøre det på en annen måte enn hva jeg selv kanskje hadde tenkt.

De to siste årene har jeg vært min egen sjef, og jeg har kanskje følt at jeg ikke har klart å utvikle meg selv som jeg ønsker på grunn av at jeg ikke lengre har de menneskene rundt meg. Jeg er jo alene i firmaet mitt, og har ikke så mange andre å rådføre seg med enn meg selv. Jeg bestemte meg derfor for å spørre dere, for dere har jo egentlig alltid vært der selv om jeg kanskje ikke har sett det på den måten. Jeg tror man kan ha litt vanskeligheter for å ta til seg konstruktiv kritikk når man på daglig basis møter mennesker som absolutt ikke vil deg godt. Jeg har nok hatt litt vanskeligheter med å se de som sier ting for at de oppriktig vil mitt beste, for at jeg kanskje har gått litt inn i et forsvarsmodus. Jeg skal ikke nekte for at det skjer noe med deg som person når du ofte får høre slemme ting om personlighet, utseendet og væremåte.

Jeg kan si så mye som at jeg ikke har lært så mye på kanskje de tre siste månedene som jeg lærte av å lese tilbakemeldingene jeg fikk fra dere i går. Jeg fikk så mange åpenbaringer og jeg forsto mye av det dere snakket om, og jeg satt plutselig med mye motivasjon. Det er lenge siden jeg har følt en sånn “utvikling” og motivasjon til å gjøre noe nytt. Jeg vil derfor bare takke alle dere som tok dere tid i går til å skrive til meg. Jeg tar fortsatt gjerne i mot tips og ønsker fra dere, så om du som leser dette å har noen tanker eller ideer, gjerne del med meg <3 Jeg vil veldig gjerne vite hvordan jeg kan bli bedre i jobben min.

Jakke. HER / Jakke/Genser. HER / Bukse. HER

2 kommentarer

2 thoughts on “ER MAN EGENTLIG BEST I JOBBEN SIN?

  1. Wow, så bra skrevet! Viktig med refleksjon, og det har du! Da kan det bare gå oppover! Jeg har lest en del selvutviklingsböker, og det er sååå nyttig! 😀
    Jeg heier på deg, og syns du er god i jobben din! Klem! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *