MINE PLANER FOR DENNE UKEN

Categories Blogg

Tirsdag
Dagen starter tidlig for min del, for Morten og jeg skal opp klokken 06.30. Jeg skal kjøre han på noe spennende, mens jeg skal få få gjort unna morgenøkten og jobbingen. Senere på dagen skal Julie og jeg på… SPINNING. Jeg har seriøst ikke vært på spinning på 4 år, så jeg er veldig spent på hvordan den treningstimen vil gå. Jeg har bestemt meg for å begynne med litt gruppetrening igjen da jeg begynner å bli veldig lei av å bare trene styrke.

Onsdag
Dagen starter 06.30 og jeg skal som vanlig ha en liten treningsøkt og få jobbet masse. Jeg skal på behandling for ryggen min hos Victoria. Det begynner å bli alt for lenge siden sist, så jeg kjenner at jeg har skikkelig vondt. Jeg har også satt av litt tid til bilder da jeg må få utnyttet dagslyset de få timene jeg har det. På ettermiddagen skal Julie og jeg kjøre til Frosta for å hente slalomskiene mine. Jepp, dere leste riktig 😂

Torsdag
Jeg skal prøve å komme meg opp like tidlig som de andre dagene, for det er virkelig SÅ digg å virkelig føle at man får utnyttet dagene sine på best mulig måte. Jeg skal derimot ikke ha en morgenøkt, for på kvelden skal Julie og jeg på…. Zumba hahah!! Jeg har jo alltid blitt “mobbet” av vennene mine for at jeg ikke eier takt, så nå skal jeg altså bli skikkelig flink til å danse. Det er jo også skikkelig god treningsøkt, så det er jo winwin. Jeg må også pakke og skrive innlegg da jeg skal være bortreist hele helgen.

Fredag
På fredag reiser jeg til…. ÅRE sammen med Celsius. Dere som har lest bloggen min en stund vet at det er min tradisjon å reise dit i påsken, så jeg gleder meg skikkelig til å dra tilbake. Det er faktisk så morsomt å være der, og det kribler nesten i magen min bare av å tenke på det. Celsius har også ordnet et skikkelig bra opplegg med å dra i bakken, afterksi, middag, predrinks og senere party. GJETT hvem som skal spise nattmat på Max?? nammm

Lørdag
Ny dag sammen med Celsius,  og i tillegg så kommer Elise og Thomas til åre. Vi skal ha en skikkelig fin dag sammen der vi skal i bakken, dra på afterski, spise god mat og selvfølgelig avslutte kvelden med en liten fest hehe.

Søndag
Hjemreise. Det kommer nok til å være så trist, men sikkert også litt godt ettersom at det er full rulle hele helgen. Jeg skal kjøpe masse digg smågodt i helgen som jeg skal ha med meg hjem.

2 kommentarer

2 thoughts on “MINE PLANER FOR DENNE UKEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *